Lista candidaţilor UDMR pentru alegerile europarlamentare

Peste trei mii de persoane au participat, luni seară, la lansarea oficială a candidaţilor de pe "lista solidarităţii maghiare" pentru Parlamentul European, care a avut loc la Sfântu Gheorghe, în prezenţa liderilor UDMR şi CNMT.

180 afișări
Imaginea articolului Lista candidaţilor UDMR pentru alegerile europarlamentare

Lista candidaţilor UDMR pentru alegerile europarlamentare (Imagine: Vargyasi Levente/Mediafax Foto)

La lansarea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, sub sloganul "Solidaritate Maghiară" a fost prezentă conducerea UDMR, dar nu au lipsit nici parlamentari, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene ai UDMR, precum şi lideri ai Consiliului Naţional Maghiar din Transilvania (CNMT).

Lansarea a început cu defilarea a circa două mii de persoane prin centrul oraşului, în frunte cu liderii UDMR şi ai CNMT, candidaţii de pe "lista solidarităţii maghiare", marşul fiind condus de grupul păstrător de tradiţii al husarilor din Ghidfalău şi de fanfara de la Reci.

Candidaţii UDMR sunt:

 

László Tőkés

Iuliu Winkler

Csaba Sógor

Zsolt Szilágyi

Péter Kovács

Anna Horváth

Ferenc Asztalos

János László

Zsombor Brassai

János Demeter

István Bónis

László Dávid

Csilla Lőrincz

Petru Farago

Ferenc Tischler

Noemi Abram

Éva-Andrea Csép

János Boros

Alexandru Debreczeni

Lajos Sylvester

István Dénes

Zoltán Deák

Stefan-Albert Ványolós

Krisztina Sándor

Adalbert Krecsák-Szöllösi

Gabor Kereskenyi

István Finna

Adrian Solomon

Lörincz Szell

Enikő Biró

Francisc Halász

Róbert-Árpád Lakatos

Mihai Găman

Maté Kovács

Tihamér Czika

Tiberiu Toró

Gabriella Tonk

Margit Bálint

Miklós Orbán

Csaba Orosz

Levente Magyari

Tamás Szabó

Miklós Bakk

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici