Liviu Dragnea a anunţat că Adrian Ţuţuianu va fi înlocuit de Claudiu Manda la preşedinţia Comisiei SRI

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat, marţi, că senatorul Adrian Ţuţuianu nu va mai fi preşedintele Comisiei SRI, el fiind înlocuit de senatorul Claudiu Manda.

216 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea a anunţat că Adrian Ţuţuianu va fi înlocuit de Claudiu Manda la preşedinţia Comisiei SRI

Liviu Dragnea a anunţat că Ţuţuianu nu va mai fi preşedintele Comisiei SRI. Va fi înlocuit de Claudiu Manda

Întrebat, luni, după şedinţa BPN a PSD, în care Mihai Fifor a fost validat ministru al Apărării, în locul lui Ţuţuianu, dacă Ţuţuianu rămâne preşedinte al Comisiei SRI, Dragnea a negat.

Chestionat cine îl va înlocui pe Ţuţuianu, Dragnea a răspuns: „Domnul Claudiu Manda. Am discutat de mai multe ori în partid, mâine (miercuri, n.r.) avem plen reunit”.

Ţuţuianu a demisionat, săptămâna trecută, după ce a fost convocat de urgenţă de premierul Mihai Tudose la Palatul Victoria, pentru explicaţii legate de un comunicatul dat de MApN privind plata eşalonată a salariilor militarilor.

Şeful Guvernului i-a acceptat demisia, iar portofoliul Apărării a fost preluat interimar de vicepremierul Marcel Ciolacu. Ca urmare a acestei "gafe", Ţuţuianu şi-a pierdut inclusiv susţinerea politică pentru şefia Comisiei SRI, PSD declanşând deja procedurile pentru o nouă nominalizare.

Mihai Fifor a fost propus, marţi, de PSD, pentru portofoliul de la Apărare, urmând ca deputatul Gheorghe Şimon să fie propus ministru al Economiei, funcţie ocupată în prezent de Fifor.

Claudiu Manda este vicepreşedinte al Senatului şi face parte din Comisia de Apărare a acestui for legislativ. Anterior, a deţinut trei madate de deputat.

Manda a absolvit în 2011 Colegiul Naţional de Informatii, fiind în prezent doctorand în Management al Universităţii de Stat Valahia din Târgovişte. În 2005 a absolvit Colegiului Naţional de Apărare.

El este licenţiat al Universităţii din Craiova, Facultatea de Ştiinţe Economice, Secţia Contabilitate şi Informatică de Gestiune.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici