Liviu Dragnea a fost adus la DNA, în dosarul Teldrum. Declaraţiile avocatei sale VIDEO

  • Fostul şef PSD a fost adus la DNA, vineri dimineaţa.
  • Livu Dragnea a fost citat recent de către procurorul Anticorupţie care se ocupă de dosarul Teldrum.
  • Procurorul de caz pune în mişcare acţiunea penală în ancheta deschisă în urmă cu patru ani.
1308 afișări
UPDATE 10:00 Avocata lui Dragnea, Flavia Teodosiu, a făcut o serie de declaraţii, vineri dimineaţa, în faţa DNA.
Aceasta spune că nu a discutat vineri dimineaţa cu Dragnea. Teodosiu a fost rezervată în declaraţiile acordate presei. 
 
„Eu nu pot să comentez asta (citarea privind campania electorală n.red.). Dânsul este un om care ştie multe lucruri, ce alege dânsul să spună sau despre campania electorală sau nu. Nu ştiu ce să răspund”, a spus avocata fostului şef PSD. 
 
Privind schimbarea calităţii din martor în inculpat a lui Dragnea, avocata sa a spus că „este un alt pas în procesul penal. E un proces în care sunt sute de volume... Nu ştiu ce se va întâmpla astăzi”. 
 
Avocata nu a vrut să comenteze privind interviul acordat de Liviu Dragnea, joi seara, la o televiziune. 
 
Teodosiu a precizat că nu ştie dacă va avea loc un triaj epidemiologic înainte de intrarea la DNA. 
 
 
Liviu Dragnea a fost adus vineri dimineaţă la DNA. Fostul lider PSD a fost citat în urmă cu câteva zile de procurorul Anticorupţie care se ocupă de dosarul Teldrum.
 
Procurorul de caz pune în mişcare acţiunea penală în ancheta deschisă în urmă cu patru ani. Pe scurt, punerea în mişcare a acţiunii penale înseamnă că persoanele îşi schimbă calitatea din suspect in inculpat. 
 
Liviu Dragnea a fost adus cu o dubă de la penitenciarul Rahova. Acesta a primit o sentinţă de 3 ani şi jumătate în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGAPSC) Teleorman. 
 
Au fost citaţi toţi cei puşi sub acuzare, în acelaşi caz, apropiaţi ai lui Dragnea. 
 
Liviu Dragnea a fost adus vineri dimineaţă la DNA. El a fost citat în urmă cu cateva zile de procurorul DNA care se ocupă de dosarul Teldrum, urmând să fie informat de punerea în mişcare a acţiunii penale. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici