Liviu Dragnea, invitat de premierul Benjamin Netanyahu să viziteze Israelul

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, l-a invitat pe liderul PSD Liviu Dragnea în Israel, potrivit unei invitaţii prezentate de Antena 3, fără a se preciza însă data la care preşedintele PSD va merge. Nu este exclus ca deplasarea să aibă loc în acelaşi timp cu cea a premierului Viorica Dăncilă.

1175 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea, invitat de premierul Benjamin Netanyahu să viziteze Israelul

Liviu Dragnea, invitat de premierul Benjamin Netanyahu să viziteze Israelul

Conform Antena 3, Benjamin Netanyahu i-a trimis o scrisoare preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, prin care îl invită pe acesta la Ierusalim. Subiectul scrisorii pare a fi unul general, dar mesajului i se adaugă o notă personală, la final. Oficialul îl invită pe Dragnea să discute chestiuni legate de cooperare şi viitor.

De altfel, potrivit unui memorandum intern al Camerei Deputaţilor, deputatul Silviu Vexler, reprezentantul în Parlamentul României al Federaţiei comunităţilor Evreieşti din România, este membru al delegaţiei care îl va însoţi pe Adrian Mlădinoiu, secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului, în vizita oficială în Statul Israel (22 - 25 aprilie 2018)

”Domnul Vexler participă la delegaţia care îl va însoţi pe domnul Adrian Mlădinoiu, secretar de stat la SG, în vizita oficială în Statul Israel, 22 - 25 aprilie”, a spus în şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor vicepreşedintele Gabriel Vlase.

Şi premierul Viorica Dăncilă va efectua, miercuri şi joi, o vizită în Israel, potrivit unor surse oficiale, după ce săptămâna trecută Guvernul a adoptat un memorandum pentru mutarea ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici