Liviu Dragnea, la finalul Congresului: Alegerile s-au finalizat. Oricine vrea să mai discute nu cred că o poate face din interiorul PSD/ Ce spune despre plecarea Ecaterinei Andronescu şi a lui Bănicioiu

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, la finalul Congresului PSD, că alegerile s-au finalizat printr-un vot corect şi democratic, afirmând că oricine va mai vrea să discute despre cele întâmplate nu mai poate face în interiorul PSD.

8915 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea, la finalul Congresului: Alegerile s-au finalizat. Oricine vrea să mai discute nu cred că o poate face din interiorul PSD/ Ce spune despre plecarea Ecaterinei Andronescu şi a lui Bănicioiu

Liviu Dragnea: Alegerile au finalizate. Oricine vrea să mai discute nu cred că o poate face din interiorul PSD

„Îmi doresc foarte mult ca după acest Congres toată lumea să înţeleagă şi după spiritul acestui Congres, după atitudinea delegaţilor la Congres, să înţeleagă că marea masă a partidului nu mai acceptă acţiuni care să aducă atingere sau să reprezinte atacuri ale unor membri de partid împotriva acestui partid. Avem obiective mult prea importante, o responsabilitate majoră pentru această naţiune şi nu mai putem continua să comentăm, să dăm răspunsuri la tot felul de afirmaţii, care nici măcar nu pot fi considerate acuzaţii”, a declarat Liviu Dragnea, întrebat dacă a alegerile au fost corecte în condiţiile în care votarea a început de ora anunţată şi înainte ca toţi candidaţii să îşi susţinp discursurile.

Liviu Dragnea a afirmat că oricine va mai vrea să discute despre cele întâmplate nu mai poate face acest lucru în interiorul PSD.

„Nu vreau să comentez cine de ce a candidat, de ce nu a candidat, este foarte bine. Am susţinut şi am propus şi colegii mei au fost de acord să trecem peste orice condiţii şi oricine a dorit să candideze şi să poată candida. Este un vot democratic, corect, pe care l-a dat fiecare delegat fără să îi fie impus de cineva şi cu asta s-a închis. Alegerile s-au finalizat astăzi şi oricine mai vrea să mai discute despre aceste lucruri nu cred că mai poate face asta în interiorul partidului”, a spus Dragnea.

Dragnea, despre plecarea Ecaterinei Andronescu şi a lui Bănicioiu: Un discurs nu întoarce PSD

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat, sâmbătă, plecarea Ecaterinei Andronescu şi a lui Nicolae Bănicioiu de la Congresul PSD, afirmând că un discurs „nu întoarce PSD” şi „cine este cunoscut este cunoscut de ceva timp”.

„Eu dacă aş fi ţinut atât de mult să candidez spunând că lumea mă doreşte, mă iubeşte, mă vrea, mai vin în plen şi sper că un discurs întoarce sau nu întoarce PSD? Cine este cunoscut este cunoscut de ceva timp, de câţiva ani este ştiut de bine, de rău, este apreciat sau nu. Nu poate un discurs... Pe de altă parte, niciodată la Congresul PSD oamenii nu sunt ţinuţi cu arcanul pe scaune. Dacă sunt interesaţi stau şi ascultă, dacă nu mai ies pe afară”, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, solicitat să comenteze faptul că Ecaterina Andronescu şi Nicoale Bănicioiu au plecat de la Congresul PSD pentru că nu li s-a permis să-şi ţină discursurile de susţinere a candidaturilor înainte ca delegaţii să înceapă să voteze

Ecaterina Andronescu şi Nicolae Bănicioiu, ambii candidaţi pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD, au părăsit, sâmbătă, congresul extraordinar al partidului, pentru că nu li s-a permis să-şi ţină discursurile de susţinere a candidaturilor înainte ca delegaţii să înceapă să voteze.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici