Liviu Dragnea: Mă consider o persoană foarte cinstită; eu nu am furat nimic

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, întrebat despre solicitările protestatarilor ca în fruntea instituţiilor să existe politicieni cinstiţi, că el se consideră o persoană foarte cinstită şi că nu a furat nimic.

659 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea: Mă consider o persoană foarte cinstită; eu nu am furat nimic

Liviu Dragnea: Mă consider o persoană foarte cinstită; eu nu am furat nimic (Imagine Marian Ilie / Mediafax Foto)

"Mă consider o persoană foarte cinstită, o persoană care a fost condamnată pe marginea unui dosar politic iniţiat de un procuror care şi-a uzurpat calităţile oficiale şi care la ora asta, eu, cel condamnat, nu are hotărârea care să îi spună de ce a fost condamnat. Dacă vi se pare normal ca după zece luni un om în România să nu ştie pentru ce a fost condamnat pe de o parte, pe de altă parte o hotărâre incompletă la care lipseşte expunerea şi motivarea - Codul de procedruă penală spune practic că acea hotărâre nu există", a răspuns Dragnea, arătâmd că de aceea şi făcut o contestaţie la executare.

"Şi, ca să închei, eu nu am furat nimic, doamnă. Eu am fost trimis în judecată, aduceţi-vă aminte, acelaşi scandal şi aceeaşi presiune şi manipulare îngrozitoare din 2012 când se spunea că eu am furat două milioane de voturi. Şi acum le caută. O să văd dacă le găsesc pe undeva, în condiţiile în care am fost trimis în judecată pentru ceva şi am fost condamnat pentru altceva. În primă instanţă. În a doua instanţă nu am reuşit să aflu de ce", a adăugat Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici