Liviu Dragnea s-a făcut bucătar! Ce a gătit fostul lider PSD?

  • Liviu Dragnea, fostul lider PSD, considerat unul dintre cei mai influenţi politicieni din România, a avut un mandat controversat de preşedinte al Camerei Deputaţilor din cauza corupţiei. El a fost condamnat cu suspendare în 2015 pentru fraudă electorală de la referendumul de demiterea preşedintelui Traian Băsescu în 2012.
  • Încercarea sa şi a guvernului Grindeanu de a dezincrimina abuzul în serviciu a declanşat furie şi cele mai mari proteste de la revoluţia anti-ceauşistă din 1989. Pe 5 februarie, 500.000 de români au protestat în toată ţara.
  • După pierderea alegerilor europarlamentare de către PSD de pe 27 mai 2019, Dragnea a fost condamnat definitiv cu executare la 3 ani şi 6 luni închisoare în dosarul angajărilor fictive.
  • În iulie 2021 a fost eliberat din închisoare, a înfiinţat un nou partid naţionalist Alianţa Pentru Patrie, iar în prezent găteşte preparate tradiţionale româneşti.
2317 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea s-a făcut bucătar! Ce a gătit fostul lider PSD?

Liviu Dragnea- YouTube

"Bine aţi venit pe canalul de YouTube ! Astăzi, vă prezentăm o reţetă delicioasă de teci, pregătită în mod tradiţional cu ingrediente proaspete şi iubire", aşa a început primul episod din serialul Bucătăria de Acasă.

"Pentru această reţetă de mancare de teci, veţi avea nevoie de următoarele ingrediente:

- Fasole galbena teci—-450 g
⁃ Roşii in bulion           —-350 g
⁃ O ceapa alba medie
⁃ Un morcov
⁃ 1/2 ardei gras
⁃ 1/2 ardei kapia
⁃ 3-4 castraveciori acri mici
⁃ 1-2 catei de usturoi
⁃ O legatura marar
⁃ O legatura patrunjel
⁃ Sare( neiodată),piper boabe,cimbru- dupa gustul fiecaruia
⁃ 2-frunze de dafin
⁃ 1/2 pahar vin alb"

Liviu Dragnea a mai transmis fanilor săi că emisiunea sa poate fi urmărită pe Facebook, Instagram si Tik-Tok. 

Clipul său are în prezent 71.927 de vizionări şi peste 2.000 de aprecieri, iar canalul său de YouTube are peste 2.000 de abonaţi. 

Reacţiile comentatorilor au fost mixte, unele favorabile ("Scarlatescu, Bontea sau Dumitrescu vor fi istorie in curand. Atat calm nu am vazut la nimeni! Aproape ca mi-a facut pofta!"), altele au fost critice ( "O reteta sanatoasa, presarata din cand in cand cu mici ponturi conspirationiste si nationaliste... Mi-a dat o lacrima, de la ceapa romaneasca probabil....")

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici