Liviu Dragnea, sărbătorit de deputaţii PSD, la un club din Floreasca: Îi spunem "La mulţi ani!", nu dănţuim în horă

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Liviu Dragnea, este sărbătorit, luni seara, de către deputaţii PSD, la un club din Floreasca. Dragnea a împlinit sâmbătă 55 de ani.

414 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea, sărbătorit de deputaţii PSD, la un club din Floreasca: Îi spunem "La mulţi ani!", nu dănţuim în horă

Liviu Dragnea, sărbătorit de deputaţii PSD, la un club din Floreasca: Îi spunem "La mulţi ani!", nu dănţuim în horă

„Suntem cu toţii, membrii grupului PSD din Cameră, invitaţi alături de domnul preşedinte, la o întâlnire prilejuită de ziua domniei sale, fapt care ne dă posiblitatea să-i spunem direct «La Mulţi Ani!» dacă prin alte mijloace am făcut-o fiecare", a declarat preşedintele Comisiei de Muncă din Cameră, deputatul PSD Adrian Solomon, înainte de a pleca la petrecere.

Întrebat de jurnalişti dacă apreciază că este o zi oportună, având în vedere că pe 30 octombrie se împlinesc doi ani de la tragedia din Colectiv, Solomon a spus: „Nu vom merge acolo să dănţuim în vreo horă. Putem să ne întâlnim şi cu sobrietatea necesară momentului respectiv”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici