Liviu Dragnea: Sunt foarte îngrijorat că celelalte partide au o cotă mică; nu este sănătos

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, joi, la România TV, că este îngrijorat că partidele de opoziţie au un nivel al popularităţii foarte scăzut în comparaţie cu PSD, el comentând că ”orice dezechilibru pe scena politică nu este sănătos”.

2196 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea: Sunt foarte îngrijorat că celelalte partide au o cotă mică; nu este sănătos

Liviu Dragnea: Sunt foarte îngrijorat că celelalte partide au o cotă mică; nu este sănătos

PSD are o cotă de încredere uriaşă. Nu s-a reuşit să fie dus în jos (...) De o perioadă rămâne acolo sus. Nici măcar nu e foarte sănătos pentru scena politică. Sunt foarte îngrijorat că celelalte partide au o cotă mică, pentru că orice dezechilibru pe scena politică nu este sănătos”, a spus Liviu Dragnea.

El a spus că se încearcă o compensare a acestui dezechilibru prin atacuri la adresa guvernării şi a PSD, inclusiv prin dosare penale precum dosarul Belina.

Fiind foarte sus, sunt două direcţii de acţiune împotriva noastră: una este reprezentată de Guvern, anume atacuri, afirmaţii că nu sunt bani, că este scandal în Guvern, că vom depăşi deficitul etc. şi alta este partidul şi preşedintele partidului. Finalizându-se anul 2017 cu toate efectele asumate deja implementate (...) Cu toate scandalurile care cresc în intensitate, anul viitor cu efectele măsurilor care se vor simţi şi mai bine, anul electoral 2019 şi cel 2020 pot fi cu probleme pentru adversarii noştri politici care se folosesc de aceste instrumente. Atunci ţinta este PSD cu preşedintele şi Guvernul cu premierul să nu mai funcţioneze, eventual să pice Guvernul”, a declarat Dragnea.

Preşedintele PSD a evitat să spună cine ar orchestra atacurile îndreptate împotriva sa şi a partidului.

Nu ştiu cine este în spate, dar văd cui profită. Profită preşedintele Iohannis, iar dacă crede asta, face o mare greşeală pentru că cei care sunt împotriva noastră ar putea să ne ia pe rând pentru că este posibil ca să se urmărească instabilitatea României”, a mai spus Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici