Liviu Dragnea susţine că a râs cu Iohannis şi Grindeanu, la Cotroceni, după o glumă făcută de Shhaideh

Liderul PSD Liviu Dragnea a susţinut, luni, că a râs împreună cu preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Sorin Grindeanu, la ceremonia de învestitură a miniştilor Mediului şi pentru relaţia cu Parlamentul, după o glumă făcută de vicepremierul Sevil Shhaideh.

4292 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea susţine că a râs cu Iohannis şi Grindeanu, la Cotroceni, după o glumă făcută de Shhaideh

Liviu Dragnea susţine că a râs cu Iohannis şi Grindeanu, la Cotroceni, după o glumă făcută de Shhaideh (Imagine: Alexandru Dobre/ Mediafax Foto)

Dragnea a arătat că Sevil Shhaideh este un "om foarte hâtru” şi „destul de mucalită”.

„O să dau în vileag cine a fost cauza acestei stări de lucruri. Sevil Shhaideh care, dincolo de faptul că este un foarte bun ministru şi un om foarte muncitor, este şi un om foarte hâtru şi are un simţ al umorului extraordinar de dezvoltat şi e destul de mucalită şi îi spunea premierului, când doamna Graţiela Gavrilescu aştepta să depună jurământul, i-a spus premierului Grindeanu: <Să vedem cum o să fiţi dumneavoastră, domnule prim-ministru, pentru prima dată în istoria României încadrat de două femei, amândouă viceprim-ministru>”, a spus Dragnea la Antena 3, întrebat despre atmosfera destinsă din timpul ceremoniei.

„De aici au început tot felul de glume. Ea spunea că sunt două fete foarte tinere, foarte subţiri şi care dau foarte bine în poză. Când s-a apropiat preşedintele, le-am spus că o să-i spun preşedintelui şi i-am zis şi preşedintelui”, a adăugat Dragnea.

El a arătat că Iohannis i-a spus premierului Sorin Grindeanu că acum vede Guvernul în întregime fără să vină la Palatul Victoria.

„I-am spus: <Domnule preşedinte, nu mai mergeţi la ei! Veniţi şi peste mine la Parlament să mai staţi şi cu mine la tribună!> A zis că vrea să vină să ţină un discurs în Parlament. I-am spus: <Sper că nu tensionat>. Şi a spus că nu. După Paşti, oricând ne punem de acord şi e binevenit în Parlament aşa cum e firesc. Şi domnul Tăriceanu i-a zis la fel”, a adăugat Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici