Lucian Romaşcanu: Parlamentarii PSD vor fi prezenţi în sala de plen şi vor vota împotriva Guvernului Cîţu

Parlamentarii PSD vor fi prezenţi în sala de plen şi vor vota împotriva Guvernului Cîţu, declară la RFI senatorul Lucian Romaşcanu. El precizează că social-democraţii ar putea face o propunere de premier, dacă pică la vot Cabinetul Cîţu.

344 afișări
Imaginea articolului Lucian Romaşcanu: Parlamentarii PSD vor fi prezenţi în sala de plen şi vor vota împotriva Guvernului Cîţu

Lucian Romaşcanu: Parlamentarii PSD vor fi prezenţi în sala de plen şi vor vota împotriva Guvernului Cîţu

Lucian Romaşcanu spune că parlamentarii PSD vor vota împotriva Guvernului Cîţu: „Vom merge în sală, vom vota împotrivă, pentru că chiar nu credem că domnul Cîţu e ce trebuie, dar în acelaşi timp este o nevoie acută de Guvern stabil în ţară, având în vedere ceea ce se întâmplă şi sper ca acest lucru să-i facă pe colegii de la PNL să-şi negocieze, aşa cum au făcut-o când l-au pus şi pe Orban prima oară, să-şi negocieze acea majoritate care să le treacă Guvernul".

Senatorul PSD speră ca „PNL să nu mai facă acel joc de glezne pe care l-au făcut la prima nominalizare şi chiar să intre în sală şi să-şi voteze Guvernul împreună cu aliaţii dumnealor".

Lucian Romaşcanu precizează că PSD ar putea propune un premier, în cazul în care Guvernul Cîţu va pica la vot: "Este destul de probabil, având în vedere conjunctura politică şi nevoia de stabilitate".

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici