Ludovic Orban a anunţat că nu îşi dă demisia: Până la congres, eu sunt preşedinte

  • Ludovic Orban nu îşi dă demisia
  • Mai mulţi liberali de frunte îi cer liderului să plece
265 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban a anunţat că nu îşi dă demisia: Până la congres, eu sunt preşedinte

Ludovic Orban a anunţat că nu îşi dă demisia: Până la congres, eu sunt preşedinte

Orban nu demisionează de la şefia PNL. Procedura impune şi dacă a fost ales preşedinte de congresul partidului, va rămâne preşedinte până la următorul, programat anul acesta.

”Preşedintele Partidului Naţional Liberal este ales prin Congres. PNL a avut un Congres în iunie 2017 şi va avea un congres în cursul acestui an. Până la acest congres, eu sunt preşedinte. Nu am obiceiul să polemizez cu colegii mei de partid în public. Orice am de discutat, discut în interiorul Partidului Naţional Liberal”, a declarat Ludovic Orban.

Rareş Bogdan a pus paie pe foc când a spus la emisiunea maestrului Cristoiu că lui Orban I s-a umflat capul. Fostul jurnalist nu este singurul nemulţumit din partid. Se cere tot mai des ca Orban să plece. Tensiunile din PNL nu sunt de bun augur, având în vedere că este partidul în jurul căreia s-a format coaliţia de guvernare. Dacă ei nu se înţeleg, nici guvernarea nu va fi coerentă şi eficientă.

”Cred că Ludovic Orban va fi un excelent preşedinte de Camera Deputaţilor şi trebuie să rămână preşedintele Camerei Deputaţilor patru ani de zile, dar nu cred că trebuie să fie şi preşedintele PNL. Cred că a eşuat ca preşedinte PNL”, a spus Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, în emisiunea lui Cristoiu.

”Ludovic Orban, din păcate, în loc să intre acolo şi să rămână omul care a fost, i s-a umflat capul. Şi-a închipuit că este lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte”, a adăugat Rareş Bogdan.

Secretarul general al PNL îl acuză pe Orban că a condus partidul discreţionar. Iar Alin Tişe crede că demisia fostului premier nu este suficientă. Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj zice că nu susţine înlocuirea lui Orban, doar pentru că îi vânează altycineva locul. E nevoie de reformă, se aude un cor PNL-ist.

CITEŞTE şi Gheorghe Falcă spune că nu e nevoie ca Orban să-şi dea demisia: Vom avea Congres la toamnă

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici