PSD şi PNL îşi dispută victoria în alegerile locale parţiale. Ludovic Orban: Unii au proclamat în mod fals victoria. PNL a câştigat

Unii au proclamat în mod fals victoria în alegerile locale, însă PNL a câştigat, spune Ludovic Orban: „dl. Dîncu şi sondorii de casă ai PSD care intoxică media şi opinia publică ar putea să-şi bage sondajele în... sertarele PSD”.

1860 afișări
Imaginea articolului PSD şi PNL îşi dispută victoria în alegerile locale parţiale. Ludovic Orban: Unii au proclamat în mod fals victoria. PNL a câştigat

Ludovic Orban: Am văzut că unii au proclamat în mod fals victoria în alegerile locale. PNL a câştigat

Am văzut că unii au proclamat în mod fals victoria în alegerile locale. Conform datelor de la Autoritatea Electorală Permanentă şi numărătorii paralele efectuată de Partidul Naţional Liberal, PNL a câştigat alegerile locale de duminică, cu un număr de voturi de peste 35.000, comparat cu un număr de aproximativ 34.500 luate de PSD”, spune Ludovic Orban.

El precizează că PNL a câştigat 15 primării şi alegerile la Consiliul Local Cojasca, judeţul Dâmboviţa.

„Despre procent, iar aici fac o paranteză - dl. Dîncu şi sondorii de casă ai PSD care intoxică media şi opinia publică ar putea să-şi bage sondajele în... sertarele PSD - ca procent, PNL a obţinut la aceste alegeri locale 40,5%, în timp ce PSD a obţinut 39 şi ceva la sută”, spune Orban.

Social-democraţii au afirmat că PSD a câştigat alegerile locale parţiale.

„Am câştigat 17 primării din cele 35 şi 3 oraşe din 6, Bocşa, Târgu Bujor şi Filiaşi. Se reconfirmă că PSD a câştigat mai multe primării decât toată coaliţia aflată la guvernare”, a afirmat senatorul Stefan Radu Oprea, purtător de cuvânt al PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici