Ludovic Orban, despre candidatul PNL la Primăria Timişoara: Robu este candidatul nostru

Preşedintele PNL Ludovic Orban a anunţat duminică seara că Nicolae Robu este candidatul partidului la Primăria Timişoara, dacă nu va fi condamnat în primă instanţă.

1451 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban, despre candidatul PNL la Primăria Timişoara: Robu este candidatul nostru

Ludovic Orban, despre candidatul PNL la Primăria Timişoara: Robu este candidatul nostru

Preşedintele PNL Ludovic Orban a fost întrebat duminică seara cine este candidatul PNL la Primăria Timişoara.

„Robu este candidatul nostru, eu cunosc foarte bine despre ce vorba acolo. Conform prevederii statutului, sigur dacă va fi condamnat în primă instanţă e clar că nu putem merge cu el”, a spus Orban, la postul B1 Tv.

Primarul Timişoarei a fost trimis în judecată de DNA, alături de alţi inculpaţi, în dosarul privind casele naţionalizate, edilul fiind acuzat de procurori de abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite în formă continuată. Prejudiciul este de peste 9 milioane de euro.

Dosarul vizează vânzarea frauduloasă şi la preturi modice a peste 200 de imobile din Timişoara.

Nicolae Robu a reacţionat după decizia procurorilor DNA şi a spus că nu are nimic în comun cu vânzarea sau retrocedarea de locuinţe valoroase, în zona centrală.

Ludovic Orba a vorbit, duminică, şi despre Mihai Chirica, de la Iaşi, despre care a spus că în ultimii ani a avut o atitudine anti-PSD şi l-a susţinut pe Klaus Iohannis în campanie.

„Dacă organizaţia judeţeană va considera că se poate intelege şi vor propune susţinerea candidaturii, nu văd niciun motiv să nu o facem. Ca independent sau se înscrie în PNL”, a mai spus Orban. Acesta a precizat că potrivit sondajelor pe care le-a văzut intenţia de vot pentru Chirica este de peste 55% în Iaşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici