Ludovic Orban, despre posibile tensiuni în relaţia cu Rareş Bogdan: Dezmint orice speculaţie. Cei care încearcă să bage băţul în gard nu au dreptate

Ludovic Orban a declarat că între el şi Rareş Bogdan este o relaţie de prietenie şi o consultare permanentă, iar cei care „încearcă să bage băţul prin gard” nu au dreptate. Reacţia vine după ce Bogdan s-a arătat nemulţumit că nu a fost invitat la Cotroceni, la semnarea acordului politic naţional.

756 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban, despre posibile tensiuni în relaţia cu Rareş Bogdan: Dezmint orice speculaţie. Cei care încearcă să bage băţul în gard nu au dreptate

Orban,despre R. Bogdan: Dezmint orice speculaţie. E o relaţie de prietenie, de consultare permanentă

„E depăşit demult episodul acesta. Eu comunic zilnic cu prietenul meu Rareş Bogdan. Se simte o oarecare nemulţumire, apoi revine (asupra declaraţiei sale - n.r.). Formatul a fost să meargă preşedintele plus alţi şase reprezentanţi. Eu am vrut să participe persoanele cel mai implicate în pact. Eu am ales trei reprezentanţi de la Cameră şi trei de la Senat. De ce au fost mai mulţi? Pentru că alte partide au venit cu mai mulţi oameni şi prin urmare am mai chemat oameni”, a afirmat Ludovic Orban, miercuri seară, la Digi 24.

Preşedintele PNL a mai spus că reacţia lui Rareş Bogdan a fost una la cald şi s-a simţit o oarecare nemulţumire referitor la subiect. Orban a adăugat că nici nu ştia dacă Bogdan este sau nu în ţară.

„Vreau să dezmint orice speculaţie. E o relaţie de prietenie, de camaraderie, de consultare permanentă şi nu cred că cei care încearcă să bage băţul în gard au dreptate. Părerea mea e că a fost o reacţie la cald. Ar fi vrut să vină la Cotroceni şi ar fi vrut să vină. S-a simţit o oarecare nemulţumire. Era o întâlnire la San Sebastian şi eu nici nu ştiam dacă Rareş Bogan era în ţară sau nu. Dar nici vorbă de o răcire a relaţiei. Dimpotrivă. Rareş Bogdan şi cu mine am fost ca doi oameni care aveau dinainte o relaţie de prietenie şi am luptat umăr la umăr în această campanie”, a conchis Orban.

După ce partidele de opoziţie au fost prezente joia trecută la Cotroceni pentru a semna cu preşedintele Klaus Iohannis acordul politic naţional pentru consolidarea parcursului european al României. Rareş Bogdan s-a arătat nemulţumit de faptul că nu a fost invitat la eveniment.

„Nu am fost la Cotroceni. Nu am fost, pentru că nu am fost invitat de liderul partidului. Au fost alţii acolo. Nu ştiu dacă mă place sau nu, a considerat că trebuie să fie alţii acolo. Eu am fost bun în campanie, asta e. Eu îmi ştiu locul. Eu şi Robert Sighiartău şi Alina Gorghiu am lipsit, au fost oameni foarte buni la Cotroceni”, a declarat Rareş Bogdan, la România Tv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici