Ludovic Orban, la Timişoara: „Relaţia PNL-USR PLUS poate fi îmbunătăţită”

  • Preşedintele PNL a spus că alianţa de guvernare cu USR PLUS este singura posibilă în acest moment.
  • Declaraţia a fost făcută în timpul unei conferinţe de presă la care au participat primarul oraşului Timişoara
289 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban, la Timişoara: „Relaţia PNL-USR PLUS poate fi îmbunătăţită”

Ludovic Orban, la Timişoara: „Relaţia PNL-USR PLUS poate fi îmbunătăţită”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă, la Timişoara, că relaţia partidului pe care-l conduce cu USR PLUS poate fi îmbunătăţită. 

„Este o relaţie care suferă o permanentă îmbunătăţire, întotdeauna se întâmplă aşa într-o coaliţie, trebuie găsite punctele comune, coeziunea. Am avut momente grele prin care am trecut, dar asta-i singura formulă politică posibilă pentru a asigura o guvernare bună pentru România”, a declarat Ludovic Orban în cadrul unei conferinţe de presă.

Declaraţia a fost făcută în timpul unei conferinţe de presă la care au participat primarul oraşului Timişoara, Dominic Fritz, reprezentant al USR PLUS, şi preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, de la PNL. În ultimele luni, cei doi s-au atacat în public de mai multe ori, având dispute pe diferite subiecte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici