Macovei: Severin n-a făcut decât să scrie la CE pentru a-l salva pe Năstase

Candidatul PDL la Parlamentul European Monica Macovei l-a acuzat, sâmbătă, pe Adrian Severin, ocupantul primului loc pe lista PSD la PE, că până acum în mandatul său din PE nu a făcut altceva decât să "scrie scrisori Comisiei Europene pentru a-l salva pe Adrian Năstase".

21 afișări
Imaginea articolului Macovei: Severin n-a făcut decât să scrie la CE pentru a-l salva pe Năstase

Macovei: Severin n-a făcut decât să scrie la CE pentru a-l salva pe Năstase (Imagine: Mediafax Foto)

"Severin, în Parlamentul European, se comportă ca avocatul lui Năstase şi caută să-l salveze de la orice proces", a afirmat Macovei, la lansarea regională a candidaţilor PDL pentru europarlamentare de la Cluj-Napoca.

Ea a susţinut, totodată, că la Bruxelles sunt primiţi numai "cei care sunt serioşi, iar PDL are credibilitatea necesară pentru atragerea fondurilor europene", fiind singurul partid credibil.

"Cred că numai noi putem aduce acasă aceste fonduri, şi asta pentru că numai noi suntem credibili. Noi avem la Bruxelles garanţii de credibilitate. Cei din PSD nu sunt credibili, acolo, la Bruxelles, pentru că ei au minţit ani de zile şi au adus României «steguleţe roşii» pe justiţie şi pe alte domenii, iar noi ne-am ţinut promisiunile", a spus Macovei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici