MAE recomandă evitarea călătoriilor în Kenya

MAE precizează că nu are cunoştinţa ca printre victimele violenţelor din Kenya să fie şi cetăţeni români şi recomandă amânarea eventualelor deplasări în această ţară, având în vedere situaţia apărută după alegerile prezidenţiale.

2 afișări
Imaginea articolului MAE recomandă evitarea călătoriilor în Kenya

MAE recomandă evitarea călătoriilor în Kenya

Cei care se află deja, inclusiv ca turişti, în această ţară sunt avertizaţi să evite zonele tensionate şi aglomerate din capitală şi alte oraşe, se arată într-un comunicat al MAE remis, joi, agenţiei MEDIAFAX.

Familiile care au rude în Kenya se pot adresa Ambasadei României de la Nairobi pentru informaţii privind situaţia acestora.

Ministerul Afacerilor Externe condamnă acţiunile violente care au provocat pierderi de vieţi omeneşti, urmare alegerilor prezidenţiale din Republica Kenya şi transmite sincere condoleanţe familiilor victimelor şi întregului popor kenyan.

Sute de persoane au fost ucise în Kenya în violenţele izbucnite după alegerile din 27 decembrie, câştigate de preşedintele în exerciţiu, Mwai Kibaki, dar contestate de opoziţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici