Maia Sandu, mesaj de suflet: Ucraina, simbol al rezistenţei şi speranţei

Republica Moldova priveşte cu adânc respect spre Ucraina, nu doar ca vecin, ci ca un simbol al rezistenţei şi speranţei, transmite preşedintele R. Moldova, Maia Sandu, de Ziua Independenţei Ucrainei.

173 afișări
Imaginea articolului Maia Sandu, mesaj de suflet: Ucraina, simbol al rezistenţei şi speranţei

Maia Sandu, mesaj de suflet: Ucraina, simbol al rezistenţei şi speranţei

„Astăzi Ucraina îşi sărbătoreşte cu demnitate Ziua Independenţei. Independenţa este atunci când cetăţenii îşi pot decide singuri viitorul, când au libertatea de a-şi construi propria ţară aşa cum o văd ei. Ucrainenii, prin curajul şi determinarea lor nemărginită, ne reamintesc acest adevăr în fiecare zi”, scrie pe Facebook Maia Sandu.

El afirmă că Republica Moldova „priveşte cu adânc respect spre Ucraina, nu doar ca vecin, ci ca un simbol al rezistenţei şi speranţei”.

„Suntem etern recunoscători pentru forţa cu care Ucraina protejează pacea şi securitatea în regiune, devenind astfel un bastion al libertăţii pentru milioane de europeni. În această zi, speranţa mea este ca pacea să revină cât mai curând în casele ucrainenilor, iar Ziua Independenţei Ucrainei să nu mai fie niciodată umbrită de război şi de suferinţă. Slava Ukraini”, încheie Sandu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sandu,
ucraina,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici