Mandatul lui Mircea Geoană de secretar general adjunct al NATO, prelungit cu un an

Mandatul lui Mircea Geoană de secretar general adjunct al NATO a fost prelungit cu un an, până în octombrie 2024.

424 afișări
Imaginea articolului Mandatul lui Mircea Geoană de secretar general adjunct al NATO, prelungit cu un an

Sursa foto: Facebook/Mircea Geoană

Secretarul general al NATO Jens Stoltenberg a prelungit mandatul secretarului general adjunct Mircea Geoană în semn de recunoaştere a serviciilor sale în cadrul Alianţei, a anunţat vineri pe Twitter Oana Lungescu, purtătorul de cuvânt al NATO.

În mesajul transmis de Stoltenberg se arată că Mircea Geoană a fost un adjunct extraordinar şi un sprijin grozav „pentru mine personal într-o perioadă critică pentru securitatea euro-atlantică”.

„Abilitatea sa politică, expertiza şi eleganţa dovedite chiar şi în momente de presiune continuă să fie atuuri puternice pentru Alianţa noastră transatlantică. Ca recunoaştere a serviciului său, am extins mandatul său ca secretar general adjunct cu încă un an, până la mijlocul lui octombrie 2024. Îi mulţumesc lui Mircea pentru dedicare şi abia aştept să continuăm să lucrăm împreună”, susţine Jens Stoltenberg.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici