Marcel Boloş nu participă la Ora Guvernului din Camera Deputaţilor

Ministrul de Fuinanţe, Marcel Boloş, a cerut conducerii Camerei Deputaţilor reprogramarea dezbaterii „Ora Guvernului”, la catre fusese invitat la solicitarea AUR: „Cu părere de rău vă informez că agenda pe luna noiembrie 2023 solicită prezenţa mea la activităţi care au fost deja planificate”.

224 afișări
Imaginea articolului Marcel Boloş nu participă la Ora Guvernului din Camera Deputaţilor

„Ca urmare a invitaţiei pe care mi-aţi transmnis-o pentru a participa la dezbaterea politică <Ora Guvernului>, cu părere de rău vă informez că agenda pe luna noiembrie 2023 solicită prezenţa mea la activităţi care au fost deja planificate şi confirmate, atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe ale ţării. Vă asigur că apreciez oportunitatea de a schimba idei şi perspective cu onorabilii membri ai Parlamentului şi în exprim regretul că circumstanţelke actuale mă împiedică spă particip la această interacţiune”, le scrie Marcel Boloş parlamentarilor.

El solicită reprogramarea dezbaterii.

Potrivit agendei Camerei Deputaţilor, ministrul de Finanţe era chemat luni în Parlament, la solicitarea Grupului parlamentar Grupul parlamentar AUR, la dezbaterea cu tema „Riscul de suspendare al fondurilor europene pentru România cauzat de deficitul uriaş”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici