Marcel Ciolacu insistă şi cere prezentarea PNRR în Parlament

Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă trebuie prezentat în Parlament, în caz contrar majoritatea nu are legitimitatea să ceară să îi creadă pe cuvânt pe guvernanţi că au proiecte majore pe care vor atrage banii europeni, spune liderul PSD, Marcel Ciolacu.

967 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu insistă şi cere prezentarea PNRR în Parlament

Marcel Ciolacu insistă şi cere prezentarea PNRR în Parlament

„Este normal să ştim unde se vor duce aceşti bani. Nu este un lucru de şantaj. Este un lucru normal. Domnul ministru al Fondurilor a transmis că nu este oportun ca acest plan să treacă prin Parlament pentru durează prea mult”, spune Marcel Ciolacu.
 
El reaminteşte că până pe 5 martie Guvernul trebuia să trimită al treilea draft de plan, primele două fiind respinse. 
 
„Acest lucru nu s-a întâmplat. Nimeni nu a văzut acest plan. Nu este planul unui partid sau al unei coaliţii. Este al României. Este normal să vină în Parlament, pentru a şti cu toţii unde se duc aceşti bani. Vorbim de următorii 33 de ani”, conchide liderul PSD.
 
Premierul Florin Cîţu a precizat, luni, că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă este un atribut al Guvernului şi că nu îl va prezenta draftul în Parlament.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici