Marcel Ciolacu s-a dus să îşi ia viză pentru America. Ce scop are premierul

  • Premierul Marcel Ciolacu s-a dus, vineri dimineaţa, să îşi ia viză pentru Statele Unite, chiar dacă nu intenţionează să călătorească în următoarea perioadă.
  • Acesta spune că scopul său este de a coborî rata respingerilor sub 3%.
739 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu s-a dus să îşi ia viză pentru America. Ce scop are premierul

Sursa foto: Facebook

„M-am alăturat românilor care în aceste zile îşi iau vize pentru SUA, chiar dacă nu intenţionează să călătorească în următoarea perioadă. Scopul demersului nostru este de a coborî rata respingerilor sub 3% pentru a îndeplini astfel condiţiile eliminării vizelor pentru State Unite ale Americii”, spune premierul Marcel Ciolacu.

Ciolacu precizează că România are un Parteneriat strategic cu Statele Unite puternic şi îi invită pe toţi cei care îndeplinesc condiţiile pentru obţinerea vizei să se alăture acestei acţiuni.

„Împreună, putem atinge obiectivul ca din 2025, românii să călătorească fără vize în SUA!”, mai spune Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici