Marcel Ciolacu: Totul este în regulă. Mă întorc la treabă

  • Marcel Ciolacu transmite că e bine şi le mulţumeşte celor care i-au fost alături
  • El spune că e gata să se întoarcă la treabă
  • Preşedintelui interimar al PSD i s-a făcut rău, azi, în timpul ueni conferinţe de presă
981 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu: Totul este în regulă. Mă întorc la treabă

Marcel Ciolacu: Totul este în regulă. Mă întorc la treabă

Marcel Ciolacu transmite că e bine, în urma incidentului din timpul conferinţei de presă, când i s-a făcut rău şi aproape a leşinat. El mulţumeşte celor care au fost alături de el şi spune că e gata să se întoarcă la treabă.

„Sunt bine, mulţumesc lui Dumnezeu! Mulţumesc familiei mele, prietenilor, colegilor de partid, jurnaliştilor şi tuturor celor care aţi fost alături de mine şi mi-aţi dat mesaje de susţinere!”, a scris preşedintele interimar al PSD, pe Facebook.

Acesta le transmite mulţumiri şi medicilor.

„Nu în ultimul rând, le mulţumesc cadrelor medicale de la Spitalul Militar pentru investigaţiile făcute. Totul este în regulă”, spune el.

„Mă întorc la treabă!”, mai scrie Ciolacu.

 Lui Marce Ciolacu i s-a făcut rău, astăzi, în timpul unei conferinţe de presă şi aproape a leşinat. El a mers la spital fără să mai aştepte ambulanţa. În urma testului pentru COVID-19, rezultatul a fost negativ.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici