Marcel Ciolacu: Unii au crezut că pot folosi PSD ca pe o cheie la uşile justiţiei. Să ne rupem de trecut

  • Marcel Ciolacu: ”Au fost cazuri când munca voastră a fost irosită de cei care au crezut că pot folosi PSD ca pe o cheie la uşile justiţiei.”
  • Liderul PSD spune că România are nevoie de o stângă puternică.
  • Marcel Ciolacu este de parere că PSD trebuie să se adrseze şi clasei de mijloc.
975 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu: Unii  au crezut că pot folosi PSD ca pe o cheie la uşile justiţiei. Să ne rupem de trecut

Au fost cazuri când munca voastră a fost irosită de cei care au crezut că pot folosi PSD ca pe o cheie la uşile justiţiei. Trebuie să ne rupem de acest trecut, că justiţia trebuie făcută în sala de judecată”, afirmă Marcel Ciolacu la congresul PSD de sâmbătă.

Marcel Ciolacu a mai spus că România are nevoie de o stângă puternică. 

România are nevoie de PSD! România are nevoie de o stângă puternică. Are nevoie de siguranţă, reconstrucţie şi creşterea nivelului de trai! Astăzi doar PSD reprezintă stânga românească şi valorile sale! Vrem să rămânem un partid conservator, care se uită mai degrabă în spate, în trecut?... sau vrem să ne transformăm într-un partid modern, care se uită în viitor, spre progres? Societatea românească s-a schimbat. La fel, şi aşteptările românilor. Vrem să ascultăm dorinţele oamenilor şi nevoie lor de astăzi… sau vrem să rămânem prizonierii vechilor metode de a face politică? PSD va continua să-i apere pe bunicii noştri, pe cei vulnerabili, pe mame şi pe copii, pe tinerii care sunt la început de drum”, spune liderul PSD.

Acesta a precizat că PSD trebuie să se adrseze şi clasei de mijloc.

”Suntem puţini în această sală, dar foarte mulţi în ţară! Sunteţi mulţi care aţi muncit enorm în partid. Aţi avut - la fel ca şi mine - rezultate bune. Aţi construit - la fel ca şi mine - organizaţii puternice. Dar au fost cazuri când munca voastră a fost irosită de cei care au crezut că pot folosi PSD ca pe o cheie la uşile justiţiei. Nu ei sunt PSD! Ei aparţin trecutului. Şi trebuie să ne rupem de acest trecut! Justiţia trebuie făcută în sala de judecată. Nu la partid, nu la televizor, nu în palatele Administraţiei prezidenţiale. Reforma justiţiei trebuie făcută de către profesionişti, de magistraţi, de CSM, de asociaţiile profesionale. O spun cu toată răspunderea, conştient că poate pierd voturile unora care văd lucrurile altfel. În mandatul meu, PSD va rămâne strict pe agenda românilor, iar justiţia acolo unde îi este locul, în sala de judecată”, adaugă Ciolacu.

Fostul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, condamnat la închisoare cu executare, a criticat în numeroase rânduri Justiţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici