Maria Petre va fi consiliera lui Becali la Bruxelles

Fostul europarlamentar PDL Maria Petre va fi consilierul lui George Becali la Parlamentul European, aceasta declarând, pentru MEDIAFAX, că eurodeputatul PRM va activa în Comisia de agricultură din PE şi şi-a exprimat dorinţa de a intra în grupul PPE.

88 afișări
Imaginea articolului Maria Petre va fi consiliera lui Becali la Bruxelles

Maria Petre va fi consiliera lui Becali la Bruxelles (Imagine: Stefan Birlodeanu/Mediafax Foto)

Maria Petre a spus că acest nou proiect pe care îl începe reprezintă o valorificare a unei experienţe de patru ani în Parlamentul European şi o contribuţie la reputaţia delegaţiei române în acest for european.

Potrivit acesteia, prin faptul că a făcut parte din Comisia de agricultură a PE şi are nişte proiecte importante care ţin de egalizarea subvenţiilor şi alte teme importante pentru fermieri îl va ajuta pe George Becali, care va activa în Comisia de agricultură.

Maria Petre a mai anunţat că Becali va opta în Parlamentul European să facă parte şi din Delegaţia de cooperare UE- Moldova, unde va pleda pentru un viitor european al cetăţenilor acestei ţări.

În plus, George Becali şi-a exprimat opţiunea pentru PPE, a menţionat Maria Petre, care arătat că demersurile pentru afilierea la cel mai mare grup politic din PE "ţin în egală măsură de ceea ce Becali trebuie să facă".

Ea a afirmat că opţiunea lui Becali pentru PPE este foarte bună, el fiind "un creştin democrat, practicant".

În opinia fostului europarlamentar PDL Maria Petre, al cărei mandat se încheie după depunerea jurământului de învestitură de către noua delegaţie de eurodeputaţi ai României, colaborarea cu George Becali va fi benefică pentru toată lumea, inclusiv pentru reputaţia României în Parlamentul European.

Ea a mai spus că începând din aprilie nu mai este în politică şi este decisă să nu mai revină, urmând a activa din această perspectivă de consilier independent.

Maria Petre a declarat, la începutul lunii aprilie, pentru MEDIAFAX, că a decis să îşi dea demisia din partid şi să candideze independent la alegerile pentru PE, în urma deciziei BPN de a o plasa pe locul 30 pe lista pentru euroalegeri. Ea a arătat atunci că a decis să părăsească partidul după 20 de ani de activitate, motivul constituindu-l faptul că a fost impusă pe locul 30 pe lista pentru euroalegerile din luna iunie, în ciuda activităţii sale în actualul mandat de eurodeputat.

Maria Petre nu a mai candidat în cele din urmă pentru un nou mandat în PE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici