Marius Rogin, acuzat că a boicotat alegerile de la PNL Sector 4. Rogin: A fost o eroare de organizare

Surse din PNL au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că alegerile interne de la PNL Sector 4 au fost boicotate de preşedintele demisionar al organizaţiei Marius Rogin, afirmând că mai mulţi membri ai organizaţie au fost sunaţi şi au fost anunţaţi că alegerile nu vor mai avea loc.

971 afișări
Imaginea articolului Marius Rogin, acuzat că a boicotat alegerile de la PNL Sector 4. Rogin: A fost o eroare de organizare

Marius Rogin, acuzat că a boicotat alegerile de la PNL Sector 4. Rogin: A fost o eroare de organizare (Imagine: mariusrogin.ro)

Rogin îşi dispută conducerea organizaţiei PNL sector 4 cu secretarul executiv al PNL, Radu Carp. Alegerile programate pentru marţi seara au fost amânate din lipsă de cvorum, iar preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a acuzat "tensiuni nefireşti".

Surse din PNL spun că Marius Rogin este cel care a făcut în aşa fel încât să nu existe cvorum. "Marius Rogin a boicotat alegerile. Foarte mulţi membri au reclamat că au fost sunaţi şi li s-a spus că nu se mai ţin alegerile. În plus, au fost aduşi şi oameni care au blocat accesul în sală", au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din PNL.

Contactat de MEDIAFAX, Marius Rogin a invocat o "eroare" de organizare a scrutinului: "Cred că dintr-o eroare foarte mulţi membri ai partidului nu au fost convocaţi şi nu au avut drept de vot, motiv pentru care la următoarele alegeri vor fi convocaţi si vor avea drept de vot".

El a susţinut că a existat un comitet de organizare şi desfăşurare a alegerilor, care este responsabil. "Această comisie a avut şi dreptul, poate meritul sau nemeritul să organizeze alegerile", a mai spus liberalul.

Alegerile interne pentru desemnarea conducerii organizaţiei PNL Sector 4 au fost amânate din lipsă de cvorum, din cei 864 de membri ai organizaţiei cu drept de vot fiind prezenţi doar 227, a declarat preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi.

"Am văzut o tensiune uşor nefirească pentru ceea ce ar trebui să însemne familia şi echipa PNL. Sigur, este posibil ca în entuziasmul organizării acestor adunări generale să nu fi fost o organizare perfectă şi într-adevăr membri ai sectorului să nu fi fost din timp anunţaţi, membri vechi şi cunoscuţi să nu fi fost invitaţi să participe la această adunare generală. Dincolo de aceste lucruri pe care le vom regla mâine (miercuri-nr.) în şedinţa biroului pe Bucureşti, fiecare dintre noi nu trebuie să uite că avem un adversar cu totul şi cu totul diferit- PSD", a declarat preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi.

Cristian Buşoi a spus că va propune Biroului Permanent al PNL Bucureşti ca alegerile de la sectorul 4 să fie reprogramate pentru luni, 29 august, şi nu va mai fi pusă condiţia cvorumului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici