Măsurile PSD, impuse cu forţa în Coaliţie: A fost luptă la baionetă cu unii din PNL

Măsurile impuse de PSD au provocat deranj şi au generat atacuri, dezinformări şi interpretări clar interesate, spune Mihai Fifor, fostul ministru al Apărării: „Trompetele de serviciu şi băieţii deştepţi s-au activat încercând să destabilizeze”.

227 afișări
Imaginea articolului Măsurile PSD, impuse cu forţa în Coaliţie: A fost luptă la baionetă cu unii din PNL

Măsurile PSD, impuse cu forţa în Coaliţie: A fost luptă la baionetă cu unii din PNL

„Când PSD a decis să-şi asume răspunderea guvernării, într-o alianţă care părea atunci (şi multora le pare şi acum) imposibilă, a avut un singur ţel: să readucă România, care se afla într-o criză profundă, pe linia de plutire. Anii de amatorism politic de dreapta, de demagogie, de jaf la drumul mare în pandemie şi politicile economice dezastruoase ale guvernarii dreptei au dus ţara pe buza prăpastiei. PSD şi-a asumat să guverneze pentru români şi să îndrepte, ca întotdeauna, greşelile altora, din trecut. Nu a fost uşor, dar am reuşit să aducem, zi de zi, un plus de bine pentru ţară şi cetăţeni”, scrie Fifor pe Facebook.

Potrivit acestuia, era firesc ca măsurile impuse de PSD să provoace deranj şi să genereze atacuri, dezinformări şi interpretări clar interesate: „Trompetele de serviciu şi băieţii deştepţi s-au activat încercând să destabilizeze şi să ne blocheze încercările de a rezolva problemele majore ale ţării. Iată un singur exemplu: atunci când, după liberalizarea haotică a preturilor la energie, s-a stârnit un adevărat tsunami al preţurilor şi tarifelor, PSD a decis şi impus plafonarea şi regularizarea preţurilor, pentru a proteja cetăţenii şi pentru a nu bloca economia. A fost luptă la baionetă cu unii din PNL, deranjaţi de măsuri, şi acum vedem care a fost de fapt miza trompetiştilor de serviciu. Important este că PSD a reuşit să protejeze populaţia şi să dea o gură de oxigen economiei, piaţa energiei a redevenit stabilă, iar mari traderi, cu câştiguri de miliarde de euro pe spatele românilor, au fost siliţi să respecte regulile jocului economic corect”.

„Şi atunci, mă întreb: când viaţa demonstrează faptul că, de la intrarea la guvernare a PSD, lucrurile încep să intre pe făgaşul corect, iar erorile mari ale trecutului nu prea îndepărtat, cu consecinţe grave, sunt corectate, cine doreşte cu adevărat binele românilor? PSD, care lucrează şi ia măsurile necesare pentru a redresa situaţia economică a României, sau cei care atacă fiecare decizie a noastră, pentru a proteja grupuri de interese, care de prea mult timp prosperă pe spatele cetăţenilor oneşti?”, îşi încheie Fifor postarea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
fifor,
psd,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici