Mesaje isterice de la Donald Trump: "Biden conduce ţara spre război mondial şi uitare"

  • Fostul preşedinte american Donald Trump a emis mesaje panicarde prin intermediul Truth Social, avertizând că „uitarea” şi al Treilea Război Mondial ar putea fi chiar după colţ pentru America din cauza actualului preşedinte, Joe Biden.
  • La trei ani după alegeri, Trump încă îl acuză pe Biden pentru fraudarea alegerilor prezidenţiale din 2023, susţinând că el le-a câştigat.
  • În prezent, fostul preşedinte este investigat pentru evaziune fiscală, deţinere ilegală de dosare clasificate, instigarea la violenţe şi asaltul împotriva Capitoliului în ianuarie 2021.
3238 afișări
Imaginea articolului Mesaje isterice de la Donald Trump: "Biden conduce ţara spre război mondial şi uitare"

White House

Potrivit lui Trump, America se află în prezent în „cel mai periculos moment din istoria ei”, iar preşedintele Joe Biden o duce către „uitare”.

„Al Treilea Război Mondial se profilează, mai mult ca niciodată, pe un fundal foarte întunecat şi tulbure.

Conducerea actuală de la Casa Albă este singura responsabilă pentru acest pericol fără precedent pentru SUA şi, de asemenea, pentru lume. 

JOE BIDEN NE CONDUCE ÎN UITARE!!!” a scris fostul presedinte pe platforma sa conservatore de extremă dreaptă, Truth Social. 

Trump nu a precizat în postare ce va duce la al Treilea Război Mondial, dar, ca temă centrală a campaniei sale prezidenţiale din 2024, el a atribuit problemele actuale ale Statelor Unite către globaliştii războinici şi implicării NATO în războiul Rusia-Ucraina drept cauză.  

La o serie de discursuri ţinute pe durata campaniei electorale din ianuarie, el a criticat retragerea greşită din Afganistan şi s-a lăudat că ar putea pune capăt războiului din Ucraina în 24 de ore.  

„Prin slăbiciune şi incompetenţă, Joe Biden ne-a adus în pragul celui de-al treilea război mondial”, a spus Trump. „Suntem în pragul celui de-al treilea război mondial, în caz că cineva nu ştie asta. În calitate de preşedinte, voi readuce pacea prin putere”, a mai declarat anterior fostul preşedinte. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici