Mesajele politicienilor din România de Ziua naţională a Statelor Unite ale Americii

  • Politicienii din România au transmis, marţi, mesaje de Ziua naţională a Statelor Unite ale Americii.
  • „Recunoştinţa noastră se îndreaptă către trupele americane din România, pentru contribuţia lor la securitatea euro-atlantică”, scrie pe Twitter Klaus Iohannis.
148 afișări
Imaginea articolului Mesajele politicienilor din România de Ziua naţională a Statelor Unite ale Americii

Sursa foto: Twitter/Klaus Iohannis

„Recunoştinţa noastră se îndreaptă către trupele americane din România, pentru contribuţia lor la securitatea euro-atlantică”, scrie pe Twitter Klaus Iohannis.

„Parteneriatul Strategic dintre România şi Statele Unite este un fundament al politicii noastre externe şi expresia unui angajament comun pentru valorile democratice ce constituie un reper esenţial pentru naţiunile noastre şi parteneriatul transatlantic. La mulţi ani, Statelor Unite ale Americii”, transmite pe Facebook premierul Marcel Ciolacu.

„Cu ocazia <Zilei Independenţei> doresc să transmit un călduros mesaj de respect şi prietenie poporului american şi Guvernului Statelor Unite ale Americii, ţară care a promovat în lume, încă de la fondarea sa, idealuri de libertate, democraţie, pace şi prosperitate globală. Între România şi SUA funcţionează un profund parteneriat strategic care, prin eforturi comune, garantează valorile democraţiei şi progresului, libertăţii şi justiţiei, securităţii şi prosperităţii! La mulţi ani, Statelor Unite ale Americii”, spune ministrul de Interne, Cătălin Predoiu.

„La mulţi ani tuturor americanilor din România şi tuturor românilor din Statele Unite! America este şi rămâne una dintre cele mai fascinante ţări din lume, pe care o preţuiesc enorm. Parteneriatul strategic cu SUA este una dintre cele mai bune decizii ale României, o investiţie în siguranţa ţării noastre. Astăzi, când Rusia a aprins focul războiului la graniţa noastră, devine tot mai clar cât de importantă este această alianţă care ne garantează pacea atât de puternic încercată. Libertatea şi demnitatea nu sunt negociabile”, scrie pe Facebook europarlamentarul Eugen Tomac.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici