Mesajul preşedintelui Senatului României de Ziua NATO: ne garantează apartenenţa la lumea liberă

  • Preşedintele Senatului României, Nicolae Ciucă, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei NATO.
  • Ne garantează apartenenţa la lumea liberă, a transmis Ciucă.
  • Alianţa Nord-Atlantică a fost înfiinţată în urmă cu 75 de ani.
56 afișări
Imaginea articolului Mesajul preşedintelui Senatului României de Ziua NATO: ne garantează apartenenţa la lumea liberă

Mesajul a fost publicat pe Facebook.

„Ziua NATO în România are, în acest an, o dublă însemnătate: marcăm 20 de ani de când ţara noastră a devenit membră a organizaţiei şi 75 de ani de când a fost înfiinţată Alianţa Nord-Atlantică. Încă de la semnarea Tratatului Atlanticului de Nord în 1949, NATO a fost cea mai puternică alianţă militară defensivă din istorie, care a avut un rol major în securitatea şi stabilitatea statelor membre. În toată existenţa sa, Alianţa şi-a demonstrat capacitatea de a face faţă provocărilor de securitate şi de a ţine pasul cu evoluţia şi diversificarea ameninţărilor la adresa lumii libere”, a scris Nicolae Ciucă.

Şeful Senatului a scris şi despre importanţa pentru România a apartenenţei la NATO.

„Din 2004 şi până azi, România a evoluat în cadrul organizaţiei, devenind un pilon de securitate pe Flancul Estic. Apartenenţa la NATO ne-a adus stabilitatea necesară dezvoltării economiei şi ne garantează apartenenţa la lumea liberă”, a precizat Nicolae Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici