Mihai Tudose este chemat înapoi în PSD | DOCUMENT

Conducerea organizaţiei PSD Brăila a decis, sâmbătă, să adreseze o invitaţie lui Mihai Tudose să se reîntoarcă în rândul social-democraţilor. Hotărârea filialei este motivată de necesitatea „coagulării tuturor forţelor politice” în vederea câştigării alegerilor locale şi parlamentare de anul viitor.

1061 afișări
Imaginea articolului Mihai Tudose este chemat înapoi în PSD | DOCUMENT

Mihai Tudose este chemat înapoi în PSD | DOCUMENT

„Biroul organizaţiei judeţene PSD Brăila, întrunit în ziua de 14 decembrie 2019, a analizat situaţia creată pe scena politică brăileană, în mod deosebit anunţul privind demisia în bloc a membrilor Pro România Brăila. În cadrul discuţiilor s-a evidenţiat necesitatea coagulării eforturilor tuturor forţelor politice de stânga în vederea câştigării alegerile locale şi parlamentare din anul 2020.

În acest context, Biroul organizaţiei judeţene PSD a hotărât să adreseze invitaţia către cei care au activat în cadrul Pro România, membri şi simpatizanţi, către toţi brăilenii care împărtăşesc valorile social-democrate, de a adera la organizaţia PSD pentru ca împreună să îndeplinim proiectele sociale, economice şi politice ale judeţului Brăila”, potrivit documentului semnat de Ion Rotaru, preşedintele PSD Brăila, obţinut de MEDIAFAX.

Mihai Tudose a demisionat din Pro România pe 2 decembrie. Tudose nu a făcut nicio precizare cu privire la mandatul său de europarlamentar, deşi conducerea din Pro România i-a cerut să renunţe la această funcţie.

La finalul lunii ianuarie, fostul premier demisionase din PSD.

De asemenea, membri ai organizaţiei Pro România Brăila au demisionat în bloc, duminica trecută, din partid, potrivit unui anunţ făcut pe Facebook de Emilia Meiroşu, care a fost printre deputaţii care au votat la învestirea noului Guvern.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tudose,
psd,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici