Mihai Tudose: La 3 milioane de elevi, săptămânal 30 de milioane de măşti. Există sau începe specula?

La trei milioane de elevi, fără studenţi, înseamnă şase milioane de măscuţe pe zi, iar într-o săptămână, 30 de milioane de măşti numai pentru elevi, afirmă fostul premier Mihai Tudose, care întreabă Executivul dacă acestea există pe piaţă sau va fi generată „o nouă speculă”.

339 afișări
Imaginea articolului Mihai Tudose: La 3 milioane de elevi, săptămânal 30 de milioane de măşti. Există sau începe specula?

„Nu e nimeni în stare să dea un răspuns: sunt 3 milioane de elevi (în afară de studenţi). Conform normelor elaborate de ministrul «deştept asiptomatic» de la Sănătate ar trebui să poarte fiecare elev două măscuţe – asta înseamnă 6 milioane de măscuţe pe zi. Într-o săptămână de şcoală – în prima săptămână – înseamnă 30 de milioane de măscuţe numai la elevi. O întrebare: există măscuţele astea? Nu ştim dacă măştile astea vor exista fizic; suntem cumva în pericolul să trăim ce am trăit în martie, când nu se găseau măşti, când ajunsese masca la 15-20 de lei. Începe din nou specula cu măşti”, spune MIhai Tudose, europarlamentar social-democrat.

El critică Executivul pentru că „a aruncat pisica în curtea autorităţilor locale” în privinţa începerii anului şcolar,

„Şi dvs, ca şi noi, aţi trecut prin toate campaniile electorale. N-am văzut niciodată un guvern care să se ocupe în 90% din timpul în care iese public atacând opoziţia, în loc să iasă cu proiecte, cu propuneri, cu nişte lucruri constructive sau să explice ce au făcut. 90% din timpul alocat ieşirilor publice sau comunicatelor este despre opoziţie, ce răi suntem noi, cei din opoziţie”, mai afirmă fostul premier.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tudose,
masti,
elevi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici