Miluţ: Tăriceanu a semnat tot ceea ce trebuia să semneze în raport cu PNŢCD

Preşedintele PNŢCD, Marian Miluţ, a declarat, sâmbătă, că preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a semnat "tot ceea ce trebuia să semneze" pentru ca ţărăniştii să candideze pe listele liberalilor, stabilindu-se deja candidaţii PNŢCD pentru "aproximativ" 15 colegii uninominale.

17 afișări
Imaginea articolului Miluţ: Tăriceanu a semnat tot ceea ce trebuia să semneze în raport cu PNŢCD

Miluţ: Tăriceanu a semnat tot ceea ce trebuia să semneze în raport cu PNŢCD (Imagine: Mediafax Foto)

"Domnul Tăriceanu a semnat tot ceea ce trebuia să semneze în raport cu PNŢCD. Credem că cel mai important lucru este ca Biroul Politic şi Delegaţia Permanentă a PNL să ne valideze membrii. Acest lucru se află în plin proces şi nu există niciun fel de opoziţie din partea PNL. Eu cred că este bine ca PNL să adopte o poziţie moderată în ceea ce priveşte frământările din PNŢCD", a declarat Miluţ în faţa celor aproximativ 400 de participanţi la şedinţa Comitetului Naţional de Conducere al PNŢCD.

El a apreciat, totodată, că problemele partidului au fost rezolvate, iar preşedintele PNL nu are cum să nu recunoască echipa de conducere Miluţ-Pavelescu, atât timp cât liderii PPE o fac.

"Problemele noastre din partid s-au rezolvat. Nu există niciun fel de confuzie. Atât timp cât preşedintele Martens (Wilfried Martens, liderul Partidului Popular European - n.r.), atât timp cât PPE nu au niciun fel de confuzie vis-a-vis de cine este preşedintele partidului, nu văd de ce ar avea domnul prim-ministru. Eu zic că domnul Tăriceanu nu nare niciun fel de neclaritate, doar a dorit să se liniştească lucrurile şi anumite persoane din partid să se mai calmeze", a afirmat liderul PNŢCD.

Totdată, el a mai anunţat că, la lansarea candidaţilor PNL, care va avea loc luni, vor fi prezenţi şi cei ai ţărăniştilor.

"Lucrăm la un număr cât mai important. Sunt anumite colegii unde lucrurile sunt clarificate. Luni vor fi şi candidaţii noştri alături de cei ai PNL, cei validaţi deja", a mai spus liderul ţărănist, precizând că, până în prezent, au fost stabiliţi candidaţii PNŢCD în "aproximativ 15 colegii".

Dintre ţărăniştii care vor candida sub sigla PNL, Miluţ i-a nominalizat pe Aurelian Pavelescu (Călăraşi), Radu Munteanu (Bucureşti) şi Rodion Galeriu (Prahova).

Liderul PNŢCD, Marian Miluţ, i-a cerut, luni, preşedintelui liberal, Călin Popescu Tăriceanu, să semneze până sâmbătă protocolul dintre cele două partide, care ar permite intrarea ţărăniştilor în Parlament candidând din partea PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici