Ministerul Muncii anunţă stadiul evaluării dosarelor de pensii din România: Am evaluat deja peste 230.000 de dosare, dar vor urma

  • Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat că acţiunea privind evaluarea tuturor dosarelor de pensii din România decurge bine.
  • Deja au fost evaluate peste 230.000 de dosare, a spus Turcan care a anunţat că persoanele implicate în campanie vor primi stimulente.
395 afișări
Imaginea articolului Ministerul Muncii anunţă stadiul evaluării dosarelor de pensii din România: Am evaluat deja peste 230.000 de dosare, dar vor urma

Ministerul Muncii anunţă stadiul evaluării tuturor dosarelor de pensii din România

Ministrul Muncii a anunţat pe Facebook care este stadiul evaluării dosarelor de pensii din România.

„Calendarul nostru ţine cont atât de numărul de dosare rămase de evaluat, cât şi de gradul de complexitate al acestora - am evaluat deja peste 230.000 de dosare, dar vor urma dosare de mare complexitate, cu elemente diferite de contributivitate”, a declarat Raluca Turcan.

Ministrul Muncii mai anunţă că persoanele implicate în această campanie vor primi stimulente. De asemenea, personalul va fi suplimentat, a spus Turcan.

„Toţi cei implicaţi ştiu deja că lucrăm la o serie de măsuri care să permită continuarea accelerată a acestei activităţi în perioada următoare prin suplimentarea de personal (pe perioadă determinată) şi stimulente pentru cei care şi-au dublat practic activitatea. Am comunicat astăzi colegilor din Casa de Pensii Sibiu intenţia noastră de a finaliza actul normativ referitor la recrutarea de personal şi acordarea de stimulente în cel mai scurt timp posibil”, a precizat Raluca Turcan.

Ministerul Muncii pregăteşte cadrul legal pentru absorbţia banilor din PNRR pentru reforma sistemului de pensii. Reforma presupune recalcularea pensiilor, digitalizarea şi dotarea cu echipamente ale sistemului, dar şi sprijinul promis celor implicaţi în evaluarea dosarelor de pensii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici