Ministrul Agriculturii: Urmăresc, personal, evoluţia preţurilor din magazine

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a postat, luni seara, fotografii cu preţurile alimentelor de bază, care au adaos comercial limitat, din câteva magazine: „Aşa cum am promis, urmăresc, personal, evoluţia preţurilor din magazine”.

152 afișări
Imaginea articolului Ministrul Agriculturii: Urmăresc, personal, evoluţia preţurilor din magazine

„Preţurile de astăzi, din câteva supermarket-uri! Aşa cum am promis, urmăresc, personal, evoluţia preţurilor din magazine! Le mulţumesc retailerilor care au înţeles că solidaritatea este importantă, mulţumesc reprezentanţilor mass-media care monitorizează permanent preţurile celor 14 produse de bază, prevăzute în Ordonanţă! Am promis românilor produse româneşti pe rafturi, la preţul corect! #promisiuneindeplinita”, scrie pe Facebook Florin barbu.

Şi premierul Marcel Ciolacu, lider PSD, a postat sâmbătă fotografii asemănătoare.

„Protejarea puterii de cumpărare a românilor cu venituri mici şi medii, cei mai afectaţi de inflaţie, a fost primul obiectiv vizat odată cu preluarea guvernării. De aceea, m-am bucurat să văd că OUG privind limitarea adaosurilor comerciale la produsele de bază începe să-şi producă efectele”, scria pe Facebook Marcel Ciolacu.

Liderul PSD menţiona că a vrut să se convingă de scăderea preţurilor la alimentele de bază şi a mers într-un magazin.

„Am vrut să văd cu ochii mei cum s-a aplicat acest act normativ şi am mers astăzi într-un magazin Profi din Sectorul 4. Cele mai mari scăderi sunt la cartofii noi, apoi la pâine, telemea, făină şi mălai. Îi asigur pe toţi românii că, în perioada următoare, toate autorităţile cu competenţe de control vor verifica, în toate magazinele, ca acest act normativ să fie corect aplicat astfel încât preţul coşului zilnic al fiecărui român să fie redus”, încheia liderul PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici