Ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, candidează la conducerea Consiliului Judeţean Braşov

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, anunţă, sâmbătă, că va candida la conducerea Consiliului Judeţean Braşov.

222 afișări
Imaginea articolului Ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, candidează la conducerea Consiliului Judeţean Braşov

„Candidez pentru preşedinţia Consiliului Judetean Brasov sub sigla Partidului Naţional Liberal (PNL), aşa cum o fac de peste 20 de ani! Partidul Naţional Liberal a fost un pilon de încredere şi progres în arhitectura politico-socială a României moderne. În ultimii 8 ani, am fost implicat în transformările semnificative prin care a trecut judeţul nostru, având convingerea fermă că principiile liberalismului reprezintă cheia dezvoltării sustenabile şi incluzive a comunităţii noastre”, a scris Veştea pe Facebook.

Acesta îşi exprimă credinţa în potenţialul braşovenilor, „în valoarea incontestabilă a democraţiei şi în libertatea de exprimare stă la baza angajamentului meu neclintit pentru promovarea unei guvernări responsabile, transparente şi orientate către nevoile cetăţeanului. Experienţa acumulată alături de colegii mei liberali în administraţia locală braşoveană mă determină să nu mă abat astăzi de pe drumul drept pe care sunt, pentru că împreună am reuşit să schimbăm faţa judeţului Braşov, transformându-l dintr-o zonă slab conectată a României într-un adevărat nod strategic care conectează lumea”.

Veştea menţionează evoluţia societăţii braşovene din ultimii 10 ani şi spune că viziunea sa pentru viitorul judeţului Braşov este ambiţioasă: „să ne poziţionăm printre cele mai dezvoltate şi prospere regiuni din Europa. Acest obiectiv poate fi atins prin consolidarea infrastructurii critice, sprijinirea inovaţiei şi a antreprenoriatului, îmbunătăţirea accesului la educaţie şi servicii de sănătate de calitate, şi, nu în ultimul rând, prin promovarea unui mediu sustenabil, care să respecte resursele naturale şi patrimoniul cultural unic al judeţului nostru”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici