Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, este acuzat că a plagiat o măsură PSD: „Poate fi felicitat doar pentru că a ştiut de unde să copieze”

  • Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, este acuzat că a copiat ideea PSD.
  • Acesta a propus un proiect de OUG prin care va fi legalizat modelul de afaceri „from-farm-to-fork” (de la fermă la furculiţă).
  • Daniel Botănoiu: „Ideea este bună, dar ministrul poate fi felicitat doar pentru că a ştiut de unde să copieze”.
1109 afișări
Imaginea articolului Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, este acuzat că a plagiat o măsură PSD: „Poate fi felicitat doar pentru că a ştiut de unde să copieze”

„După 8 luni de când este ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Claudiu-Iulius-Gavril Năsui s-a gândit să scoată România din impas! Drept urmare, tânăra speranţă a propus un proiect de Ordonanţă de Urgenţă prin care va fi legalizat modelul de afaceri <from-farm-to-fork> (de la fermă la furculiţă). Ideea este bună, dar ministrul poate fi felicitat doar pentru că a ştiut de unde să copieze aceste idei, adică din programul de guvernare pe agricultură al PSD. Cu un tupeu fantastic, ministrul Năsui vine cu explicaţii pentru fraieri de parcă i-ar aparţine”, afirmă fostul secretar de stat din Ministerul Agricuturii, social-democratul Daniel Botănoiu.

El îi recomandă lui Claudiu Năsui să se documenteze.

„La o simplă căutare pe Google, veţi vedea că aceste strategii au fost gândite de cei pe care i-aţi hulit şi pe care îi tot huliţi. Aceste strategii fuseseră preluate şi de ministrul Agriculturii, Adrian Oros, chiar la început de mandat. Despre un astfel de model vorbeşte şi europarlamentarul Carmen Avram de ceva timp. Printr-o astfel de propunere nu faceţi altceva decât să confirmaţi că programul de guvernare al PSD este unul bun, comparativ cu al coaliţiei din care faceţi parte ... Prea multă literatură şi vorbe goale nu dau rezultate, iar oamenii nu pot fi prostiţi la infinit, nu-i aşa?”, conchide Botănoiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici