Ministrul Eduard Novak implicat într-un accident de maşină, conform SNST

Un articol apărut luni seara pe site-ul Sindicatului Naţional Sport şi Tineret (SNST) susţine că ministrul Eduard Novak ar fi fost implicat într-un accident rutier, în timp ce se deplasa, duminică, între Bacău şi Buzău, la volanul autoturismului de serviciu aflându-se chiar oficialul român.

2983 afișări
Imaginea articolului Ministrul Eduard Novak implicat într-un accident de maşină, conform SNST

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Ministrul Eduard Novak a fost implicat într-un accident auto ieri (n.r. duminică), 13 iunie 2021, pe şosea, în apropiere de Buzău. Sursele noastre ne-au relatat că maşina ministerului a fost prinsă într-un carambol pe şosea, când se întorcea de la Bacău. În condiţiile unui trafic aglomerat, pe carosabilul plin de apă, a fost de ajuns un moment de neatenţie pentru ca mai multe maşini să se tamponeze, a fost un accident în lanţ, iar una dintre maşini a fost cea a Ministerului Tineretului şi Sportului.”, se susţine în informarea apărută pe snst.ro.

În weekendul trecut, sportivul Eduard Novak a participat la o competiţie de ciclism – Turul Colinelor Bacău, competiţie defăşurată în 2 etape:

Sâmbătă, 12 iunie – proba de Criterium în centrul Bacăului, pe un traseu de 2 km.
Duminică, 13 iunie – proba de Fond de 100 km.

SNTS se întreabă oare câţi sportivi din România se deplasează la competiţii cu maşini de lux, pe banii statului român?

Conform informaţiilor deţinute de snst.ro, în momentul accidentului la volanul autoturismului se afla ministrul Novak, în timp ce şoferul era în dreapta. Aceaşi sursă susţine că la locul accidentului nu au fost întocmite documentele necesare impuse de lege.

SNST mai afirmă că în cursul zilei de luni, autoturismul de serviciu al ministrului a fost parcat ascuns în parcarea subterană a MTS şi nu afară, pe locul rezervat.

„Nu este clar dacă ulterior a fost făcută procedura necesară reparării maşinii, cine a declarat până la urmă accidentul şi cine şi-a asumat vina, şoferul sau ministrul?”, concluzionează autorii informării de pe snst.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici