Ministrul Energiei, Virgil Popescu, are Covid: „Aveţi grijă de sănătatea voastră, că nu am scăpat încă de acest virus”

  • Ministrul Energiei Virgil Popescu a anunţat marţi că are Covid.
  • „Am simptome de gripă şi voi sta izolat acasă până va trece”, a transmis ministrul.
873 afișări
Imaginea articolului Ministrul Energiei, Virgil Popescu, are Covid: „Aveţi grijă de sănătatea voastră, că nu am scăpat încă de acest virus”

Acesta spune pe Facebook că a făcut un test rapid pentru că nu se simţea bine.

„În urma vizitelor de lucru pe care le-am avut în ultimele zile, din SUA şi EAU, la întoarcere având în vedere că nu mă simţeam bine şi îmi curgea nasul am făcut un test rapid - COVID. S-a dovedit că sunt infectat din nou cu SARS-COV-2”, a anunţat ministrul pe Facebook.

Acesta spune că are simptome de gripă şi că va sta izolat acasă.

„Aveţi grijă de sănătatea voastră, că nu am scăpat încă de acest virus”, a mai spus Virgil Popescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici