Ministrul Muncii o îndeamnă pe Gabriela Firea să muncească, în loc să ameninţe cu „datul în judecată de trei ori pe zi”

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a publicat, luni, pe Facebook, o fotografie în care sunt capturi ale unor titluri apărute în presă, ce o au în prim-plan pe Gabriela Firea în timp ce ameninţă că va da în judecată diverse persoane publice.

340 afișări
Imaginea articolului Ministrul Muncii o îndeamnă pe Gabriela Firea să muncească, în loc să ameninţe cu „datul în judecată de trei ori pe zi”

Ministrul Muncii o îndeamnă pe Gabriela Firea să muncească, în loc să ameninţe cu „datul în judecată de trei ori pe zi”

„Nu ar fi mai „bine” să înfiinţeze Gabriela Firea o companie municipală de ameninţat cu datul în judecată? Oricum ameninţă de trei ori pe zi. Treabă când o face? Bucureştiul n-are nevoie de circ. Are serioasă nevoie de soluţii (multe spuse în spaţiul public) şi de făcut treabă. De dimineaţă până seara”, scrie ministrul pe pagina de Facebook.

Violeta Alexandru a ataşat şi o fotografie în care sunt decupaje ale unor titluri din presă în care edilul Capitalei spune că va da în judecată mai multe persoane.

De-a lungul timpului, Gabriela Firea a ameninţat şi, în unele cazuri, chiar a acţionat în instanţă politicieni sau jurnalişti. Cele mai recente cazuri în care Firea a spus că va face plângere penală îi au în vizor pe ministrul Mediului, Costel Alexe, şi pe europarlamentarul PNL Rareş Bogdan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
atac,
alexandru,
firea

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici