Ministrul Transporturilor: "S-au reluat lucrările pe şantierul tronsonului 1 al DX Craiova-Piteşti"

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunţă că s-au reluat lucrările pe şantierul tronsonului 1 al Drumului Expres Craiova-Piteşti. Lucrările sunt în mare întârziere, iar circulaţia trebuie să fie deschisă anul acesta, a mai spus Grindeanu.

314 afișări
Imaginea articolului Ministrul Transporturilor: "S-au reluat lucrările pe şantierul tronsonului 1 al DX Craiova-Piteşti"

Ministrul Transporturilor: "S-au reluat lucrările pe şantierul tronsonului 1 al DX Craiova-Piteşti"

Potrivit ministrului, lucrările s-au reluat în judeţul Dolj, pe sectorul cuprins între Craiova şi Robăneşti.

Stadiul fizic al lucrărilor pe cei 17,70 kilometri a ajuns la 45,47%, iar în prezent constructorul se ocupă de terasamente, de sistemul de scurgere a apei şi de poduri.

Ministrul Grindeanu avertizează că lucrarea este în mare întârziere şi anunţă că va urmări evoluţia de pe şantier.

„Constructorul are mult de recuperat... Circulaţia pe Tronsonul 1 trebuie să fie deschisă anul acesta. Voi urmări stadiul lucrărilor! Aştept o mobilizare rapidă prin creşterea ritmului de lucru!”, a scris Sorin Grindeanu pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici