Mîrza despre demisionarii din PSD: Au "bălăngănit-o" şi au fost inconsecvenţi tot timpul

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Gavril Mîrza, a declarat, vineri, că este posibil ca din PSD să mai plece şi alţi membri "ademeniţi de oferte tentante", dar că în partid vor rămâne cei care cred cu adevărat în social-democraţie.

29 afișări
Imaginea articolului Mîrza despre demisionarii din PSD: Au "bălăngănit-o" şi au fost inconsecvenţi tot timpul

Mîrza despre demisionarii din PSD: Au "bălăngănit-o" şi au fost inconsecvenţi tot timpul (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Mîrza a spus, într-o conferinţă de presă, că vor mai fi, probabil, plecări din PSD în urma unor "ademeniri" şi că unii dintre membri sunt tentaţi de ofertele primite.

"În PSD rămân cei care cred că în social-democraţie şi care vor avea răbdarea şi tenacitatea să lupte cu adversarii politici", a spus Mîrza.

El a arătat că parlamentarii PSD şi PNL care s-au alăturat grupului independenţilor sunt caracterizaţi de "consecvenţă în inconsecvenţă".

"Au bălăngănit-o şi au fost inconsecvenţi tot timpul", a afirmat Mîrza.

El a mai spus că, până nu demult, Culiţă Tărâţă era "înveninat" de lideri ai PDL pentru afacerile din Insula Mare a Brăilei, iar despre Şerban Mihăilescu "se vorbea ca fiind Micky Şpagă", în timp ce acum "au devenit drăgălaşi şi buni" şi sunt consideraţi oameni importanţi de stânga.

"Să danseze acum Băsescu cu Micky, cu Culiţă, cu Berceanu şi Stolojan la cumetrie la Bercea Mondialu. Asta cumetrie!", a spus Mîrza.

Fostul vicepreşedinte al PSD Marian Sârbu a anunţat, vineri, după întâlnirea cu Victor Ponta, că este "nevoit" să părăsească partidul şi că probabil se va alătura grupului independenţilor din Parlament, coordonat de Gabriel Oprea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici