Misterele donaţiilor anticriză ale demnitarilor. Locul 1 - Claudiu Stafie, Băsescu nu mai apare pe listă

Cursa pentru donaţii destinate ajutării bugetului statului continuă. După ce a dat to-nul donaţiilor, fiind prima persoană care şi-a virat salariul pe luna mai, în valoare de 6.702 lei, în contul de la Trezorerie, numele preşedintelui Traian Băsescu nu se mai regăseşte pe lista donatorilor la bugetul statului pe luna iulie. "Poate nu a vrut să îşi dezvăluie identitatea", îşi dă cu părerea secretarul de stat din Finanţe, Gheorghe Gherghina.

78 afișări
Imaginea articolului Misterele donaţiilor anticriză ale demnitarilor. Locul 1 - Claudiu Stafie, Băsescu nu mai apare pe listă

Misterele donaţiilor anticriză ale demnitarilor. Locul 1 - Claudiu Stafie, Băsescu nu mai apare pe listă (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Ministerul Finanţelor a dat publicităţii marţi sumele precum şi lista persoanelor care au făcut donaţii în contul deschis la Trezorerie şi au fost de acord cu dezvăluirea identităţii.

Pe lista de la Finanţe cu persoanele care au fost de acord cu dezvăluirea identităţii se află ministrul Adriean Videanu precum şi mai multe persoane din ministerul pe care acesta îl conduce, de la consilieri personali la directori de direcţii. În total, 27 de persoane au pus umărul în iulie pentru a ajuta bugetul de stat să iasă din criză.

În luna iunie, pe primul loc în topul donatorilor s-a aflat secretarul de stat din Ministerul Economiei, Claudiu Stafie, om de afaceri în Piatra Neamţ. Aceeaşi persoană se regăseşte pe primul loc între donatori şi în iulie, cu o sumă similară, 22.064 lei.

Citeşte mai multe despre donaţiile anticriză ale demnitarilor pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici