Mitingul USL din Alexandria: Traficul rutier din centrul municipiului, deviat câteva ore

Traficul rutier din centrul municipiului Alexandria a fost deviat, vineri, pentru câteva ore, pentru a permite desfăşurarea mitingului USL de lansare a candidaţilor pentru alegerile parlamentare, la care au participat Victor Ponta, Crin Antonescu şi Liviu Dragnea.

430 afișări
Imaginea articolului Mitingul USL din Alexandria: Traficul rutier din centrul municipiului, deviat câteva ore

Traficul rutier din centrul municipiului Alexandria, deviat câteva ore, pentru mitingul USL

Măsura a fost luată cel mai probabil ca urmare de deciziei organizatorilor de a crea un culoar de terecere între sediul Prefecturii şi Casa de Cultură, cele două instituţii fiind despărţite de acest bulevard.

După ce teleormănenii prezenţi la mitingul USL au fost mobilizaţi de un concert susţinut de Pepe, care a interpretat melodii precum "Ţărăncuţă, ţărăncuţă", sau "Bamboleo", premierul Victor Ponta şi candidaţii principali - Liviu Dragnea şi Crin Antonescu - au ieşit din sediul Prefecturii şi au traversat bulevardul central al oraşului pentru a ajunge în faţa Casei de Cultură, acolo unde a fost montată scena.

Cei trei lideri USL au fost prezentaţi teleormănenilor pe ritmurile melodiei "Thunderstruck" a trupei AC/DC, de către fondatorul Hi-Q, Mihai Sturzu, care a îndeplinit rolul de maestru de ceremonii, el fiind şi candidat din partea USL.

Cel care a deschis seria discursurilor a fost premierul Victor Ponta, care a precizat că a venit la Alexandria pentru a-i da "o mână de ajutor" lui Liviu Dragnea pentru a fi ales deputat.

"Mă bucur să fiu azi aici ca să-i dau o mână de ajutor lui Liviu Dragnea ca să fie ales deputat. Am primit de multe ori ajutorul de care aveam nevoie de la Liviu, am primit întotdeuna ajutorul de care aveam nevoie de la senatorul dumneavoatră Crin Antonescu", a spus Ponta.

Au luat cuvântul, de asemenea, Liviu Dragnea, Crin Antonescu, Daniel Constantin, cei trei ţinând discursuri mobilizatoare, în care Dragnea era dat ca sigur viitor ministru - el răspunzând "Om vede" - iar Antonescu viitor preşedinte al României.

Mai mult, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a ţinut să anunţe Parchetul General şi DNA că în această campanie electorală îşi va folosi întreaga capacitate politică pentru a determina cetăţenii să voteze USL.

"Sunt prieten cu Liviu Dragnea pentru că are curaj şi anunţ Parchetul General şi Departamentul Naţional Anticorupţie din România că în această campanie electorală şi eu îmi voi folosi întreaga capacitate politică de a determina cetăţenii din Teleorman şi din România să voteze USL", a spus Antonescu.

Pe de altă parte, Daniel Constantin le-a spus teleormănenilor că Dragnea va fi, după trei mandate de deputat, ce vor urma celor trei mandate de preşedinte de CJ, "definiţia deputatului în România".

"Şi sunt convins că, după trei mandate de deputat, aşa cum a avut trei mandate de preşedinte al Consiliului Judeţean şi patru victorii, putem să spunem că Liviu Dragnea va fi definiţia deputatului în România", a spus Constantin.

După încheierea discursurilor, teleormănenii au fost încântaţi de melodiile Elenei Gheorghe. La evenimentul de lansare a candidaţilor USL de la Alexandria au participat, potrivit organizatorilor, circa 10-15.000 de persoane.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici