Mitrea: Mă aştept ca hrebenciucii PSD să spună că mă bucur de înfrângerea lui Geoană

Liderul PSD Miron Mitrea susţine, pe blog, că "hrebenciucii" din PSD, vor spune că el se bucură de înfrângerea lui Mircea Geoană la prezidenţiale, ceea ce este, potrivit fostului ministru al Transporturilor, complet fals, el menţionând că partidul este condus, acum, spre "şapte ani de opoziţie".

19 afișări
Imaginea articolului Mitrea: Mă aştept ca hrebenciucii PSD să spună că mă bucur de înfrângerea lui Geoană

Mitrea: Mă aştept ca hrebenciucii PSD să spună că mă bucur de înfrângerea lui Geoană (Imagine: Mediafax Foto)

"Ştiu că sunteţi supăraţi şi este normal să fiţi. V-aţi luptat cu ardoare pentru PSD şi meritaţi tot respectul celor care au condus, conduc şi vor conduce destinele acestui mare partid. Cel mai mare partid din România. Şi eu sunt supărat ca şi voi. Sunt supărat pentru că noi, ca partid, am ratat o şansă mare să dăm României un preşedinte. Sunt supărat pentru că, deşi de un an de zile atrag atenţia că grupul de interese care ţine captivă conducerea partidului ne duce spre o fundătură, n-am reuşit să fac mai multe că să împiedic acest lucru", scrie Mitrea, în postarea intitulată "Apel căte membrii PSD".

El ţine să sublinieze că "nu totul este pierdut".

"Am pierdut nişte alegeri care, dincolo de miza personală a lui Mircea Geoană, aveau o miză uriaşa pentru PSD. Dacă am fi câştigat, am fi scăpat de marele pericol care ne paşte acum: şapte ani neîntrerupţi de opoziţie! Cu toate acestea, va spun că nu este totul pierdut. Dacă reuşim să ne adunăm şi să privim puţin înlăuntrul nostru, în trecutul nostru, vom ştii ce avem de făcut. Ne vom redescoperi demnitatea", notează social-democratul.

El aminteşte că a declarat, în campanie, că îl susţine pe Geoană pentru Preşedinţie.

"Deşi m-a atacat recent, nu vreau să-i răspund cu aceeaşi monedă lui Mircea Geoană. De-a lungul campaniei am declarat de mai multe ori că îl susţin în cursa pentru Preşedinţie. Nu pentru că aş fi un fan al său, nu sunt fariseu, ci pentru că partidul nostru avea şansa uriaşă să revină la putere şi să le facă românilor viaţă mai bună. Aşa cum a făcut-o între 2000 şi 2004. Mă aştept că, acum, hrebenciucii din partid, care ne conduc cu "măiestrie" spre şapte ani de opoziţie, să spună că mă bucur de înfrângerea lui Geoană. Nimic mai fals. Spre deosebire de ei, eu nu pot să-mi bat joc de munca pe care voi aţi dus-o timp de ani de zile. Muncă la care am contribuit şi eu ori de câte ori partidul mi-a cerut-o", scrie Mitrea.

El le scrie celor din PSD că "războiul" poate fi câştigat "împreună".

"Ştiu că voi, oamenii din partidul meu, sunteţi oameni demni. Aşa va cunosc eu. Şi mai ştiu că având demnitate, înţelepciune şi curaj putem să revenim pe locul pe care îl merităm. Am pierdut o bătălie, dar împreună putem să câştigăm războiul!", se arată în finalul postării lui Mitrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici