Moise Guran, precizări despre afirmaţiile din 2015: ”S-au întâmplat prea multe în aceşti cinci ani”

Moise Guran a explicat că decizia intrării în politică a fost motivată de faptul că „s-au întâmplat prea multe în aceşti cinci ani”. Precizările vin în contextul în care, într-o postare pe Facebook din 2015, Guran spunea că detestă jurnaliştii care renunţă la profesie ca să facă pasul în politică.

2955 afișări
Imaginea articolului Moise Guran, precizări despre afirmaţiile din 2015: ”S-au întâmplat prea multe în aceşti cinci ani”

Moise Guran, precizări despre afirmaţiile din 2015: ”S-au întâmplat prea multe în aceşti cinci ani”

„Nu e nevoie să citezi din ce spuneam acum cinci ani. O spun şi acum la fel. Am spus-o încă din prima declaraţie în care mi-am anunţat plecarea. Atâta doar că s-au întâmplat prea multe în aceşti cinci ani”, a scris Moise Guran, joi, pe Facebook.

Reacţia acestuia vine după ce, într-o postare din 2015 pe reţeaua de socializare, Moise Guran explica că detestă renunţarea la profesia de jurnalist pentru intrarea în politică. El preciza atunci că gestul unui ziarist de a intra în politică reprezintă „o trădare faţă de public”.

 

 

Moise Guran a participat, miercuri seară, la şedinţa Biroului Naţional al USR. Acesta şi-a exprimat intenţia de a se înscrie în partid, renunţând la meseria de jurnalist.

Acesta a declarat, întrebat miercuri seara după reuniunea USR, dacă va candida la alegerile parlamentare, că în cazul în care i se propune, va candida şi la prezidenţiale. El a precizat că nu are intenţia de a candida la locale din partea Alianţei USR-PLUS, dar se va implica activ în campanie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici