Moment de reculegere în Parlamentul României pentru victimele cutremurului din Turcia

  • Deputaţii au ţinut, luni, un moment de reculegere pentru victimele cutremurului din Turcia.
  • „Sincere condoleanţe pentru familia victimelor, însănătoşire grabnică celor răniţi şi gânduri bune celor afectaţi de cutremur”, spune Iusein Ibram, reprezentantul comunităţii turce din România.
239 afișări
Imaginea articolului Moment de reculegere în Parlamentul României pentru victimele cutremurului din Turcia

Deputaţii au ţinut un moment de reculegere pentru victimele cutremurului din Turcia.

„Suntem profund îndureraţi de tragedia prin care trec Turcia şi Siria în devastatorul cutremur produs în provincia Gaziantep şi Siria. Sincere condoleanţe pentru familia victimelor, însănătoşire grabnică celor răniţi şi gânduri bune celor afectaţi de cutremur. Totodată, ne exprimăm solidaritatea cu popoarele turc şi siriance trec prin grele încercări”, a spus deputatul Iusein Ibram, reprezentantul comunităţii turce din România.

Cel puţin 1.014 decese au fost raportate în Turcia, în timp ce în Siria au murit 783 de persoane în urma cutremurului devastator. Este probabil ca numărul morţilor să continue să crească.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici