Monica Anisie, la pupitrul de la minister sau la catedră? Un discurs bun pentru elevi

  • Discursul ministrului educaţiei, bun pentru elevi, consideră un specialist în comunicarea non-verbală
  • Monica Anisie a confundat pupitrul de la minister cu catedra de la şcoală
  • Ministrul Anisie exersează discursuri şcolare, nu potrivite pentru un ministru al educaţiei
2263 afișări
Imaginea articolului Monica Anisie, la pupitrul de la minister sau la catedră? Un discurs bun pentru elevi

Un discurs buni pentru elevi. Aşa poate fi interpretat mesajul ministrului educaţiei care anunţa că şcolile rămân închise până în luna septembrie.

Obişnuită cu postura de învăţătoare, Monica Anisie a confundat pupitrul de la minister cu catedra de la şcoală.

„A exersat tipul ăsta de discurs în comunicarea cu elevii. Este tipul de discurs pe care îl stăpâneşte” spune Loredana Ivan, profesor universitar.

Pentru ca întreaga ţară să afle că vestea cea proastă că elevii rămân acasă, Anisie a folosit şi limbajul mimico-gestual.

„Are gesturi ilustratoare. E adevarat că cel mai adesea foloseşte o singură mână pentru a ilustra vorbirea şi nu ambele mâini şi cel mai eficient este să foloseşti ambele mâini” a mai spus Loredana Ivan.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici