Monica Ridzi spune că un bărbat a încercat să o agreseze

Europarlamentarul Monica Iacob Ridzi a depus, sâmbătă, o plângere penală la Poliţia Petroşani, împotriva unui individ care a încercat să o agreseze, ea afirmând că a reuşit să scape după ce a pornit în trombă cu autoturismul.

27 afișări
Imaginea articolului Monica Ridzi spune că un bărbat a încercat să o agreseze

Monica Ridzi spune că un bărbat a încercat să o agreseze (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Europarlamentarul Monica Iacob Ridzi s-a prezentat, sâmbătă după-amiaza, la Poliţia municipiului Petroşani pentru a depune o plângere penală împotriva unui individ care a încercat să o agreseze.

"Eram pe DN (DN 66 – n.r.), stăteam lângă maşina oprită paralel cu mina Livezeni. Am văzut că erau doi indivizi, unul cu pantaloni albi şi cu tricou negru, celălalt cu pantaloni negri şi cu tricou negru. Cel îmbrăcat total în negru a trecut linia ferată şi s-a îndreptat hotărât spre mine. M-am speriat şi am urcat în maşină. Mi-a deschis portiera şi a încercat să mă oprească. Am demarat şi am reuşit să fug. A aruncat cu pietre după maşina mea”, a declarat, sâmbătă, pentru corespondentul MEDIAFAX, europarlamentarul Monica Iacob Ridzi.

Potrivit sursei citate, individul nu a reuşit să o lovească, acesta retrăgându-se când maşina europarlamentarului a demarat în trombă.

Poliţiştii din municipiul Petroşani au început cercetările pentru identificarea bărbatului.

Potrivit Poliţiei Judeţene Hunedoara, anchetatorii au întocmit un dosar penal pentru ameninţare şi au început cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care au avut loc incidentele semnalate de Monica Iacob Ridzi.

Potrivit IPJ Hunedoara, iniţial, europarlamentarul depusese o plângere la Poliţie conform căreia în zona minei Livezeni din localitate se împart ziare în care erau publicate articole defăimatoare la adresa sa şi a candidaţilor PDL.

"O echipă s-a deplasat la locul indicat (mina Livezeni –n.r.), unde a observat două persoane care împărţeau ziare. Una a fost legitimată, iar cealaltă a reuşit să fugă”, a declarat, sâmbătă, pentru corespondentul MEDIAFAX, subinspectorul Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Potrivit acestuia, una dintre persoane a fost identificată, iar cealaltă a reuşit să fugă peste linia ferată, respectiv în zona în care se afla europarlamentarul hunedorean. Tânărul legitimat de poliţiti are 26 de ani şi lucrează la o societate din Orăştie.

"Astfel, la Poliţia Petroşani, s-a mai înregistrat o plângere prin care suntem sesizaţi că cea de-a doua persoană a aruncat cu pietre după autoturismul în care se afla reclamantul (Monica Iacob Ridzi –n.r.) şi a adresat ameninţări verbale la adresa celor aflaţi în maşină”, a mai spus Niţu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici